Μπασκόνια-Ολυμπιακός

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROLEAGUE

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2018 18:15

Με 70 φιλάθλους στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στη Βιτόρια, σήμερα (21:45, NOVASPORTS 2HD), με στόχο να κάνει το «δύο στα δύο» στη Euroleague.

Σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, λόγω της «καυτής ατμόσφαιρας» που δημιουργούν οι Βάσκοι φίλαθλοι, ο Ολυμπιακός έχει ηττηθεί στις 12 από τις 18 φορές που αγωνίστηκε στη «Fernando Buesa Arena». Στο σύνολο, όμως (εντός και εκτός), οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το «πάνω χέρι» με 21 νίκες έναντι 15 των Ισπανών. «Πάνοπλος» ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια, αφού στην Αθήνα έμεινε μόνο ο Δημήτρης Αγραβάνης, που δεν έχει μπει στις ομαδικές προπονήσεις μέχρι στιγμής, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πέρυσι. Στη Βιτόρια θα διεξαχθεί και το φάιναλ φορ της Euroleague τον ερχόμενο Μάιο, γεγονός που δίνει ένα ακόμη κίνητρο στην ομάδα του Πειραιά να περάσει νικηφόρα. Έτοιμος για ένα ακόμη ρεκόρ είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης: ο «Κill-Bill» θα φτάσει τις 279 συμμετοχές (!) στη Euroleague και θα ανέβει στην 6η θέση του πίνακα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στη διοργάνωση, αφήνοντας στην 7η τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

 

ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
Με αποτυχία, η οποία συνοδεύτηκε από σωρεία λαθών (17), στέφθηκε η πρώτη φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού εκτός των συνόρων. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν χθες με 80-79 από την Μπάγερν Μονάχου στην «Audi Dome Arena», για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, με το τριφύλλι να γνωρίζει την πρώτη απώλεια της σεζόν. Στον αντίποδα, οι πρωταθλητές Γερμανίας πανηγύρισαν την πρώτη νίκη τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Τα δεκάλεπτα: 20-20, 40-41, 56-58, 80-79.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass