ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΦΕΣΤΑ:

Κάναμε δύο χαζά λάθη

ΧΑΒΟΣ: «ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ»

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2018 22:01

Κοντράστ συναισθημάτων είχαμε στη συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, όπου ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα απογοητευμένος ανέφερε πως δύο χαζά λάθη οδήγησαν στην ήττα, ενώ από την άλλη πλευρά ο κόουτς της Λαμίας Μάκης Χάβος ικανοποιημένος τόνισε πως η ομάδα του πέτυχε μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Τζιανλούκα Φέστα(ΑΕΛ): «Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ένα παιχνίδι διαρκεί 90’ και όχι 45’. Μετά το γκολ που πετύχαμε χάσαμε το μυαλό μας, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο δεύτερο μέρος.

Λυπάμαι γιατί απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά, σε πολλές παραμέτρους. Ίσως είμαστε αδύναμοι στο θέμα της ψυχολογίας, ενώ αμυντικά κάναμε δύο χαζά ατομικά λάθη.

Ο σωστός τρόπος ήταν να αντιδράσουμε ως ομάδα και όχι ατομικά, κάτι για το οποίο δουλεύουμε πολύ.

Είναι πολύ δύσκολο να χωνέψουμε αυτή την ήττα, αλλά πρέπει να σκεφτούμε άμεσα το επόμενο παιχνίδι».

*Σε ερώτηση γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε από την αρχή ο Μιλοσάβλιεβιτς, ο κ. Φέστα ανέφερε πως ήταν θέμα τακτικής, καθώς στο σύστημα 3-5-2 πιο απαραίτητος θεωρείται ο Μπάλλας, ενώ στα τρία αμυντικά χάφ θα παίζει και ο Μιλοσάβλιεβιτς.

Μάκης Χάβος(Λαμία): «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, σε μια δύσκολη έδρα. Θα μας βοηθήσει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά για τη συνέχεια. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο η Λάρισα ήταν καλύτερη και με τους γρήγορους παίκτες της, πέτυχε το γκολ. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο από το 46΄μπήκαμε δυνατά, αυτό που αλλάξαμε ήταν να πάμε τις γραμμές κοντά και να έχουμε καλύτερες συνεργασίες από τα πλάγια.

Είχαμε έτσι πιο καλή ανάπτυξη, ισοφαρίσαμε γρήγορα σε 1-1, πιστέψαμε στη νίκη και ανατρέψαμε το σκορ.

Συγχαρητήρια στη Λάρισα για το πρώτο ημίχρονο, την είχαμε δει εξάλλου στο παιχνίδι με την Ξάνθη που ήταν πολύ καλή και γνωρίζαμε πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Συγχαρητήρια λοιπόν και στους παίκτες μου για την παρουσία τους στην επανάληψη, πετύχαμε ένα σημαντικό τρίποντο και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό».

ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass