Κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ ο Απόλλων Λάρισας

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15:00 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ». ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2018 15:00

Με ανεβασμένο το ηθικό από την εξαιρετική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Football League, ο Απόλλων Λάρισας ρίχνεται σήμερα στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος, φιλοξενώντας στις 15:00 στο Γήπεδο Φιλιππούπολης την ΑΕΚ, για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Ένα παιχνίδι που παράλληλα παρουσιάζει ιστορική σημασία, υπό την έννοια ότι για πρώτη φορά στη Φιλιππούπολη θα αγωνιστεί, σε επίσημο παιχνίδι, πρωταθλήτρια Ελλάδος, όπως η «Ένωση». Επιπλέον δε, η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί γιορτή για τους ανθρώπους της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, οι οποίοι απηύθυναν κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» και να χειροκροτήσει την ομάδα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στήριξης στους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια της φετινής σεζόν.
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Απόλλωνα με χθεσινή της ανακοίνωση τόνισε ότι η ζήτηση των εισιτηρίων για τη σημερινή αναμέτρηση είναι πάρα πολύ μεγάλη, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «το Γήπεδο της Φιλιππούπολης θα είναι γεμάτο από φιλάθλους που θέλουν να απολαύσουν ποδόσφαιρο». Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ (γενική είσοδος).
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ είναι μία ακόμα πρόκληση για τον τεχνικό των «κυανολεύκων», Μαρσέλο Τροΐζι, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει χωρίς να φοβηθεί, με στόχο να πετύχει το καλύτερο δυνατό, σεβόμενη ωστόσο τον αντίπαλό της.
Εκτός αγωνιστικής δράσης τέθηκε ο Δημήτρης Σουλιώτης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ως εκ τούτου ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν θέλησε να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μαντζάρης, Κουτογλίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Λίταινας, Μπιμάι, Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος, Λουκάο, Πολέτο, Ταουσάνης, Αγιώτης, Κοντοθανάσης, Γαρυφαλλόπουλος, Κακάμης, Καμπέρης, Γκουντρουμπής, Τασιούλης, Τσακυργιάννης και Κοντοές.
Σημειώνεται ότι Απόλλων Λάρισας και ΑΕΚ είχαν αναμετρηθεί και πέρσι στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ΑΕΚ να φεύγει νικήτρια από το Στάδιο Αλκαζάρ με το ευρύ 7-0.

 

ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΑΕΚ
Με πολλούς νεαρούς παίκτες στην αποστολή αφίχθη στη Λάρισα η ΑΕΚ, η οποία με νίκη «κλειδώνει» μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το σημαντικό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι πως, για πρώτη φορά από τα μέσα Αυγούστου, θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Χρήστο Αλμπάνη. Ο 24χρονος εξτρέμ συμπεριλήφθηκε σε αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και είναι δεδομένο πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Παράλληλα στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να πάρουν θέση παίκτες, που δεν έχουν μέχρι τώρα πολύ χρόνο παρουσίας στα ματς της ΑΕΚ.
Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Αλμπάνης, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Μπούσης, Σαρδέλης, Σταμούλης.

 

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ
Στο χθεσινό παιχνίδι του 2ου ομίλου, Λαμία και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Η ομάδα της Φθιώτιδας προηγήθηκε στο 14’ με τον Καραμάνο, ενώ ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο οι Βολιώτες ισοφάρισαν με κεφαλιά του Ρούσσου.
ΛΑΜΙΑ: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο (46’ Καρυπίδης), Αναστασιάδης, Βάντερσον, Οσμάν, Άντρονικ, Τσούκαλος (73’ Κωστίκας), Μαστούρ (60’ Καραγκούνης), Ρόμανιτς, Καραμάνος.
ΒΟΛΟΣ: Καραγκιολίδης, Ρούσσος, Καρίκι (65’ Δόρης), Δημόπουλος (86’ Κότο), Ν’Γκουέμ, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Γκαρσία, Ουνγιαλίδης, Πίσπας (54’ Φράγκος), Μάντζης.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Βόλος    6 -2    4
ΑΕΚ    2 -1    3
Λαμία 1964    2 -3    1
Απόλλων Λάρ.    1 -5    0

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass