ΑΕΛ: Κέρδισε τον κόσμο της

Τριήμερη άδεια δώρο στους παίκτες από τον Τζιανλούκα Φέστα

Δημοσίευση: 12 Νοε 2018 22:25

Τρεις πολύτιμους βαθμούς κατέκτησε προχθές η ΑΕΛ, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για να έχει μια όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League.


Όμως το κέρδος ήταν διπλό για τους «βυσσινί», καθώς εκτός από τον ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισαν και την εκτίμηση του κόσμου, που βρέθηκε στις κερκίδες του AEL FC ARENA και αποχώρησε ικανοποιημένος όχι μόνο από το 2-0, αλλά γενικά από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Μια εικόνα που ήταν πολύ καλή, οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με διάθεση, πάθος και πειθαρχία, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Και όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα, η ΑΕΛ αποκτά ομαδικό πνεύμα και συμβάλλουν σε αυτό όλοι οι ποδοσφαιριστές, ανεξαρτήτως αν παίζουν στην ενδεκάδα, βρίσκονται στον πάγκο ή είναι εκτός αποστολής. Η ΑΕΛ είναι οικογένεια, έχει βαριά φανέλα, στηρίζεται στον κόσμο της και με τη συμπαράστασή του, έρχονται και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

 

ΕΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟ
Ο Ιταλός κόουτς των «βυσσινί» που έλαμπε το πρόσωπό του από χαρά, απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του μετά τον αγώνα και μιλώντας τους στα αποδυτήρια τους συνεχάρη για την εμφάνισή τους και τους ζήτησε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους, διότι η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, έχει φιλάθλους που την αγαπάνε πάρα πολύ και πρέπει να τους δίνουν πολλές χαρές.
Και βέβαια καθώς το πρωτάθλημα διακόπτεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδος με τη Φινλανδία (ΟΑΚΑ, 15/11) και την Εσθονία (ΟΑΚΑ, 18/11), στο πλαίσιο της 5ης και 6ης αγωνιστικής του Nations League, ο κ. Φέστα έδωσε ως δώρο τριήμερη άδεια στους παίκτες του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, την Τετάρτη το απόγευμα.
Βέβαια μετά τους περιμένει πολλή δουλειά, καθώς την Πέμπτη και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν διπλές προπονήσεις, ενώ το Σαββατοκύριακο ίσως δοθεί και ένα φιλικό παιχνίδι, αν κρίνει πως χρειάζεται, ο προπονητής.
Σημειώνεται πως ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον πετάει για Βέλγιο προκειμένου να ενσωματωθεί με την Εθνική Ισλανδίας καθώς κλήθηκε ξανά από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας του για να εκπροσωπήσει την ποδοσφαιρική ομάδα κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» για το Nations League.

 

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ΑΕΛ θα αγωνιστεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στην Τρίπολη με τον Αστέρα, σε ένα ματς πολύ δύσκολο και στο οποίο η λαρισινή ομάδα θα επιδιώξει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass