Ισόπαλο το clasico

Ολυμπιακός και ΠΑΟ μοιράστηκαν από έναν βαθμό (1-1) - Σοβαρός τραυματισμός του Διούδη

Δημοσίευση: 12 Νοε 2018 21:01

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο clasico, που ήταν το ντέρμπι 10ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Κάτσε στο 61ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σισέ.
Η μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε για τον Ολυμπιακό στο 38’. Ο Ποντένσε έπαιξε το 1-2 με τον Φορτούνη, βγήκε απέναντι στον Διούδη αλλά αντί να δώσει στον αμαρκάριστο Χασάν, προσπάθησε να τελειώσει τη φάση και νικήθηκε από τον Έλληνα τερματοφύλακα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον σοβαρό τραυματισμό του Διούδη από τον Νάτχο, που προσπάθησε να μπει στην πορεία της μπάλας και χτύπησε στο κεφάλι, με το γόνατο, τον Έλληνα τερματοφύλακα. Ο Διούδης έγινε αλλαγή στο 53’ και οκτώ λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Ο Κάτσε, με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής, νίκησε τον Σα στο 61ο λεπτό.
Στο 83’ ο Κότσαρης απέκρουσε σωτήρια το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Χριστοδουλόπουλου, ενώ στο 86’ το σουτ του Ομάρ σταμάτησε στο δοκάρι του Κότσαρη. Τελικά, τη λύτρωση στον Ολυμπιακό έδωσε ο Σισέ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, σημειώνοντας από κοντά το 1-1, σε γύρισμα του Ομάρ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης (62’ Μάνος), Φορτούνης, Νάτχο (77’ Καμαρά), Ποντένσε, Χασάν (46’ Χριστοδουλόπουλος).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης (53’ Κότσαρης), Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (73’ Πούγγουρας), Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κάτσε, Ινσούα, Μπουζούκης (70’ Μουνιέ), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

 

ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΠΑΟΚ
Με γκολ των Μαρινάκη (63’ αυτογκόλ) και Ακπόμ (66’) ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 στην Τούμπα τον Παναιτωλικό, ο οποίος μείωσε στο 71’ με τον Καμαρά στο ενδιαφέρον παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κίτσιου (84’ Χατσερίντι), Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Κάνιας, Σάκχοφ (72’ Μαουρίσιο), Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ (57’ Ακπόμ) και Πρίγιοβιτς.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Άργκους (85’Λιάβας), Μάλης, Μαρινάκης, Μπαρμπόσα, Λουσέρο, Ντίαζ, Μανά (74’ Ρότσα), Καμαρά, Μάζουρεκ.

 

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ο Ατρόμητος στάθηκε όρθιος στο ΟΑΚΑ καθώς νίκησε 2-0 την ΑΕΚ. Ο Σπύρος Ρισβάνης στο 88’ και ο Ευθύμης Κουλούρης στο 90’ υποχρέωσαν την ΑΕΚ στην πρώτη της εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα μετά τις 23/10/2017. «Θύτης» και τότε, ο φοβερός Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι.
Η ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι είχε τρία δοκάρια. Στο 16’ η «οβίδα» του Πέτρου Μάνταλου εξουδετέρωσε τον Μέγερι, αλλά ο Ούγγρος γκολκίπερ... σώθηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Η μπάλα βρήκε στη γραμμή του τέρματος, χωρίς όμως να περάσει ολόκληρη. Στο 37’ ο Μπακάκης βρέθηκε ακάλυπτος μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου. Η κατάληξη ήταν πανομοιότυπη: κι άλλο δοκάρι για την ΑΕΚ που τα είχε με την τύχη της.
Ο Ατρόμητος είχε ξανά την τύχη με το μέρος του στο 64’. Ή μάλλον η ΑΕΚ είχε την ατυχία με... το δικό της μέρος, όταν η κεφαλιά του Μπακασέτα από σέντρα του Μάνταλου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.
AEK (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (65’ Γκάλο), Χουλτ, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Άλεφ (77’ Γιαννιώτας), Μάνταλος, Μπακασέτας, Μπογέ (57’ Πόνσε), Λιβάγια
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουζουλατζιτς (90+3’ Μούζακιτς), Κιβρακίδης (86’ Καρασαλίδης), Ουγκράι (65’ Ενσικουλού), Μπρούνο, Κουλούρης.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ
Επεισόδιο ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργο Σπανό και οπαδούς της ΑΕΚ σημειώθηκε στο ΟΑΚΑ με το σφύριγμα της λήξης. Ο Γ. Σπανός πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του όταν άκουσε τον διαιτητή να σφυρίζει για τελευταία φορά και αυτό ξεσήκωσε την έντονη αντίδραση των λίγων φίλων των γηπεδούχων που βρίσκονταν εκεί καθώς το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των Θυρών.

 

ΑΝΤΕΞΕ Η ΛΑΜΙΑ, ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ
Άντεξε η Λαμία, η οποία, μολονότι αγωνίστηκε από το 30ό λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βάντερσον (με δύο κίτρινες κάρτες), κράτησε ανέπαφη την εστία της κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (0-0). Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έμεινε έτσι για έξι αγώνες χωρίς νίκη, ενώ από την πλευρά της η Λαμία συνέχισε αήττητη για έβδομο συνεχές παιχνίδι. Να σημειωθεί πως στα τελευταία λεπτά και ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πασαλίδη, με δύο κίτρινες κάρτες.
ΛΑΜΙΑ (Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Σκόνδρας (80’ Οσμάν), Δημούτσος, Καραμάνος (46’ Ρόμανιτς), Μπερτόλιο (82’ Ασίγκμπα), Επστάιν, Μπαράλες.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (85’ Ρόλε), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Άνχελ (46’ Τσιλιανίδης), Ιγκλέσιας (73’ Δουβίκας), Μουνάφο, Καλτσάς, Τόνσο, Κυριακόπουλος, Μανιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass