60 δευτερόλεπτα από το θαύμα ο ΝΟΛ

ΕΧΑΣΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ Α1

Δημοσίευση: 28 Νοε 2018 22:18

Η ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας άγγιξε το θαύμα της πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης ανδρών, καθώς χθες στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Αλκαζάρ αγωνίσθηκε στα ίσα με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης που παίζει μια κατηγορία παραπάνω (στην Α1) αλλά έχασε με 12-10 ενώ εξήντα δευτερόλεπτα πριν το τέλος το παιχνίδι ήταν 10-11 και ο ΝΟΛ έχασε δύο επιθέσεις.

Το ευχάριστο είναι ότι οι νεαροί παίκτες του ΝΟΛ πήραν σημαντικές εμπειρίες(αυτό που ζήτησε πριν τον αγώνα ο υπεύθυνος της ομάδας Γιώργος Καντώνιας που τόνισε ότι αυτά τα παιχνίδια κάνουν την ομάδα οικογένεια ενώ διαπιστώνεται και η χρησιμότητα του χρόνου) αλλά και ότι το κολυμβητήριο είχε ικανοποιητική προσέλευση κόσμου. Επίσης ότι οι παίκτες του λαρισινού συλλόγου μπήκαν στην πισίνα με αυτοπεποίθηση και φάνηκε στο γεγονός ότι προηγήθηκαν στο πρώτο τρίλεπτο με 2-0 και φάνηκαν αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία αλλά….

Η ομάδα του ΝΟΛ θα μπορούσε να είχε πάρει τη πρόκριση αν δεν είχε ένα «νεκρό» χρονικό διάστημα στα μέσα του δευτέρου οκταλέπτου, όταν το 3-3- έγινε 3-7 και παρότι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 26 σε 9-9, δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση λόγω της εμπειρίας των αντιπάλων.

Ο προπονητής Δημήτρης Μπλάνας δήλωσε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση στο πρώτο επίσημο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει αγωνιστικούς ρυθμούς αφού το πρωτάθλημα της Α1 είναι σε εξέλιξη, ενώ η πρόκριση κρίθηκε αποκλειστικά από την εμπειρία των αντιπάλων.

Οι παίκτες του ΝΟΛ τα έδωσαν όλα έχοντας κορυφαίο παίκτη τον Θεοδωρόπουλο που πέτυχε πέντε τέρματα και τον Κόρακα με τρία ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες τα έδωσαν όλα ειδικά στην άμυνα. Εντύπωση καλή μας έκανε ο Γλούμης.  

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης ιδρύθηκε το 1946 και αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά ναυταθλητικά σωματεία της χώρας.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-7,8-9, 10-12

Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Μοίραλη, Αχλαδιώτη

ΝΟΛ (Δημήτρης Μπλάνας): Μπεζιλιώτης Αθ., Πάκος Μάνος, Δανιήλ Αθ., Θεοδωρόπουλος Τάσος 5, Ζαφειρίου Γιώργος 1, Πατούνας Ηλίας 1, Μεταξιώτης Αναστάσιος, Γλούμης Δημήτρης, Κόρακας Κώστας 3, Γκαγκασούλης Αθανάσιος, Στεργίου Δημήτρης, Μαρτζούχος Άγγελος, Ευσταθίου Σπύρος, Μοδέστου Ανδρέας

ΟΦΘ (Τέλης Κορίτσας): Φαρσάρης, Δανιήλ Χρ. 1, Προσιμικλής 1, Αλισσανίδης Αβραάμ 2, Ζαρκατζιάς 1, Φοροτζίδης Χ., Αληχανίδης Β. 5, Δημητριάδης 1, Πισσίας, Αντιβαλίδης, Μπαχαρέλης, Γιόρτσος 1, Μπιτσάκης, Μπροτζίδης.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass