Χωρίς Super League λόγω Τζήλου

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2018 15:24

Ανακοίνωσαν την αποχή τους από το πρόγραμμα των παιχνιδιών της 15ης αγωνιστικής της Super League οι διαιτητές, λόγω της προχθεσινής επίθεσης αγνώστων στη Λάρισα κατά του Λαρισαίου διεθνή συναδέλφου τους, Θανάση Τζήλου. Με σχετική χθεσινή ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την επίθεση στον συνάδελφό τους. Η ανακοίνωση:


«Οι διαιτητές και βοηθοί της 1ης κατηγορίας μετά την άνανδρη επίθεση κατά του συναδέλφου, του Θανάση Τζήλου εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους αλλά και την αγανάκτηση που έχει συσσωρευτεί μετά από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά προσώπων που υπηρετούν τη διαιτησία.
Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράσταση, στον άξιο συνάδελφό μας απέχουμε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες μέχρι νεωτέρας. Ευχόμαστε στον συνάδελφο περαστικά, είμαστε όλοι δίπλα του και απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν».
ΚΑΙ Η FIFA
Η επιτροπή παρακολούθησης της FIFA, αρμόδια για την παρακολούθηση της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την επίθεση στον διαιτητή, Αθανάσιο Τζήλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, αρμόδια για την παρακολούθηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την απαράδεκτη και βίαιη επίθεση εναντίον του Έλληνα διαιτητή κ. Αθανάσιου Τζήλου.
Αναμένουμε ότι θα διεξαχθούν εμπεριστατωμένες έρευνες από τις αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα για να διαπιστωθούν οι λόγοι πίσω από αυτή την επίθεση και να προσαχθούν οι υπεύθυνοι στη Δικαιοσύνη. Επιπλέον, και όπως υπογράμμισε η FIFA νωρίτερα φέτος, είναι ζωτικής σημασίας όλα τα αρμόδια όργανα να αναλάβουν άμεση και κατάλληλη δράση για την εξάλειψη όλων των μορφών βίας που συνδέονται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας συμπάθεια για τον κ. Τζήλο και την οικογένειά του, κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου, και να του ευχηθούμε γρήγορη ανάκαμψη. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τους όρους εντολής της FIFA, η Επιτροπή Παρακολούθησης θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα βρίσκεται σε επαφή με τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα της FIFA και, μεταξύ άλλων, θα αναφέρει διαρκώς στη FIFA και την UEFA».

Πήρε εξιτήριο

Ο Λαρισαίος διαιτητής Θανάσης Τζήλος που ξυλοκοπήθηκε προχθές από αγνώστους πήρε χθες το πρωί εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: Ευθύνες και σε ΜΜΕ με τίτλους που παραπέμπουν σε πόλεμο

Σε ό,τι αφορά στην επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Υπουργείο Εσωτερικών για πρότερη στοχοποίηση, από συγκεκριμένα ΜΜΕ, πολλών από τα θύματα των επιθέσεων, «με τίτλους που παραπέμπουν σε πόλεμο». Αναφερόμενος σε κυκλώματα, σημείωσε ότι «προσπαθούν να καταστρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια εξυγίανσης έχει γίνει» και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν συμπεριφορές για τις οποίες είναι γνώστες τα όργανα της Δικαιοσύνης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass