Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της ΕΣΠΕΚΕΛ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2018 21:07

Η ΕΣΠΕΚΕΛ στην προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης συνδιοργάνωσε με τη Δημοτική Κοινότητα Γιάννουλης και τον Α.Ο.Φοίβο το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ακαδημιών. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Kλειστό

Γυμναστήριο της Γιάννουλης σε τέσσερα μικρά γήπεδα και πήραν μέρος περίπου 100 παιδιά από έξι ομάδες (ΕΑΛ, ΑΕΛ,Σουφλάρια, Άθλεση, Προμηθέας και Φοίβος) όπου διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα σε μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση. Παρόντες στο τουρνουά ήταν ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Αστέριος Πατσιαούρας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιάννουλης κ. Κώστας Φατούρας. Όλοι οι παραπάνω σε σύντομο χαιρετισμό τους τόνισαν τη σημασία της ενασχόλησης των παιδιών με τον αθλητισμό και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη διοργάνωση και την ανταπόκριση αθλητών και γονέων. Ο Πέτρος Προβίδας πρόεδρος του Α.Ο.Φοίβος Γιάννουλης από την πλευρά του δήλωσε ότι ο σύλλογος είναι πάντα πρόθυμος να ενώνει τα παιδιά σε τέτοιου είδους διασυλλογικές διοργανώσεις και τόνισε ότι η φιλοξενία θα γίνει ακόμη καλύτερη μετά την προσεχή βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου Γιάννουλης. Στο τέλος της διοργάνωσης μια μικρή έκπληξη περίμενε τις αθλούμενες ,καθώς ο Άγιος Βασίλης πέρασε από το γήπεδο και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά. Παρών και σε αυτήν τη διοργάνωση, όπως και κάθε άλλη φορά, ήταν η ομάδα του Ερυθρού Σταυρού πανέτοιμη να προσφέρει βοήθεια στις αθλήτριες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass