Σχεδιάζουν μεταγραφές στον Απόλλωνα

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΛΙΟ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2018 22:20

Αν και αποχαιρέτησε το 2018 με εντός έδρας ήττα από τον ουραγό Κισσαμικό με 3-0, ο Απόλλων Λάρισας διατηρήθηκε στη 2η θέση του βαθμολογίας στη Football League και ελπίζει πως τη νέα χρονιά, το 2019 θα καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν.


Οι «κυανόλευκοι» στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος έκαναν ένα ιδανικό ξεκίνημα, δημιούργησαν προσδοκίες, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και ειδικά στις τελευταίες αναμετρήσεις, παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου.
Η εικόνα ήταν απογοητευτική τόσο στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία (0-7) όσο και στο ματς πρωταθλήματος με τον Κισσαμικό (0-3), όπου εκτός της διαιτητικής αδικίας, ο Απόλλωνας δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα για να αντιδράσει, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και υποτάχτηκε στην ανωτερότητα των Κρητικών, που πήραν μια σημαντική γι’ αυτούς νίκη.
Μετά τον συγκεκριμένο αγώνα βρέθηκαν-σύμφωνα με πληροφορίες- ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Μαντζανάς και ο προπονητής Μαρσέλο Τροΐζι, όπου συζήτησαν για την ενίσχυση του δυναμικού, με παίκτες που θα ταιριάζουν στη φιλοσοφία του συλλόγου και θα έχουν την εμπειρία της κατηγορίας (σ.σ. ένας εξ αυτών θα είναι τερματοφύλακας).
Από κει και πέρα θα αποχωρήσουν και παίκτες, άγνωστος ο αριθμός, μετά την εισήγηση που θα κάνει ο τεχνικός κ. Τροΐζι εντός των ημερών, όπου αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΦΙΛΙΚΟ
Κατά τα άλλα, οι παίκτες επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και ενδεχομένως αν βρεθεί ομάδα, θα διεξαχθεί ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει οικογενειακό δίτερμα με την Κ-19.
Παραμονή και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα δοθεί διήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επιστρέψουν την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου στις προπονήσεις και την Πέμπτη το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει για τον Πειραιά, καθώς το βράδυ η αποστολή θα μεταβεί ακτοπλοϊκώς για το Ηράκλειο, όπου το Σάββατο 5 Ιανουαρίου θα παίξει στο ντέρμπι της 11ης ημέρας, με τον Εργοτέλη.

 

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΡΑΜΟΣ
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το πρώτο του 2019, επανέρχεται ο Λούκας Ράμος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών στο ματς με τον Κισσαμικό, ενώ δεν θα παίξει ο αρχηγός Κώστας Χατζής, που δηλώθηκε για να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη.

 

ΝΕΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ -6
Εν τω μεταξύ, με ποινή αφαίρεσης βαθμών κινδυνεύουν Απόλλων Λάρισας και Σπάρτη, καθώς καλούνται να αποπληρώσουν πρώην ποδοσφαιριστές τους.
Ουσιαστικά, ο Απόλλωνας κινδυνεύει με ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών για τους ποδοσφαιριστές, Θανάση Κανούλα και Δημήτρη Δημολιό, ενώ η Σπάρτη απειλείται με -3 αν δεν εξοφλήσει τον Θωμά Γραικό. Και οι δύο ομάδες έχουν προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της αποφάσεως, προκειμένου να εξοφλήσουν τους ποδοσφαιριστές, διότι διαφορετικά θα ενεργοποιηθούν οι ποινές.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής που θα είναι και η πρώτη της νέας χρονιάς στη Football League.
Τρία παιχνίδια θα γίνουν το Σάββατο 5 Ιανουαρίου και πέντε την Κυριακή 6/1/2019. Αναλυτικά:
ΣΑΒΒΑΤΟ (5/1-15:00)
ΑΟΧ Κισσαμικός-Ηρακλής
Εργοτέλης-Απόλλων Λ. (ΕΡΤ 3)
Παναχαϊκή-Α.Ο.Τρίκαλα
ΚΥΡΙΑΚΗ (6/1-15:00)
Α.Ο.Κ. Κέρκυρα-Πλατανιάς (ΕΡΤ 3)
Αιγινιακός- Ν.Π.Σ. Βόλος
Απόλλων Πόντου-Σπάτα
Δόξα Δράμας-Καραϊσκάκης
Σπάρτη-Ηρόδοτος

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass