Ραντεβού με το τοπικό μπάσκετ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ - ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΖΕΡΒΑ, ΑΓΑΛΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2018 22:11

Το ραντεβού των φιλάθλων με το τοπικό μπάσκετ θα είναι αύριο και μεθαύριο στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ καθώς θα διεξαχθεί το 7ο φάιναλ φορ του κυπέλλου μπάσκετ της Ένωσης Σωματείων Καλαθόσφαιρας Θεσσαλίας.


Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν η Aναγέννηση Καρδίτσας, ο Γ.Σ. Αμπελώνα, ο Ίωνας Βόλου και ο Σπάρτακος Λάρισας με τις ελπίδες για λαρισινή κατάκτηση του τροπαίου στο 50-50.
Μάλιστα η φετινή διοργάνωση θα έχει και άρωμα γυναίκας καθώς θα τιμηθεί η Λαρισαία προπονήτρια του μπάσκετ Αθηνά Ζέρβα που με την Εθνική ομάδα κωφών γυναικών έγραψε ιστορία κατακτώντας για πρώτη φορά το χρυσό μετάλλιο στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, ενώ είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού στη Θεσσαλονίκη.
Επίσης θα τιμηθούν δύο αθλήτριες της ομάδας που είναι από τον Βόλο, η Λαμπρινή Αγαλιώτου και η Ευαγγελία Σαρακατσάνη.
Το πρόγραμμα του φάιναλ φορ έχει ως εξής:
ΑΥΡΙΟ 29/12/2018
ΕΑΚ Λάρισας 17:00 Ίωνας Βόλου - Σπάρτακος Λάρισας
ΕΑΚΛάρισας 19:00 Γ.Σ.Αμπελώνας - Αναγέννηση Καρδίτσας
ΚΥΡΙΑΚΗ 30/12/2018
ΕΑΚ Λάρισας 16:00 Αγώνας Επίδειξης All Stars
ΕΑΚ Λάρισας 18:00 Τελικός.
Πριν τον τελικό θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης μεταξύ ομάδων που θα απαρτίζονται από τους 24 καλύτερους νεαρούς παίκτες που έλαβαν μέρος στην τελευταία συγκεντρωτική προπόνηση του κλιμακίου ΕΣΚΑΘ (συμμετέχοντες και από τους τέσσερις νομούς).
Οι επιλεγέντες καλ/τές γεννηθέντες 2005-2006 καλούνται να βρίσκονται την Κυριακή 30-12-18 και ώρα 15.00 στο κλειστό Ε.Α.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ για τον αγώνα ALLSTARS (επίδειξης) των κλιμακίων Ε.Σ.ΚΑ.Θ. που θα τελεστεί πριν τον τελικό κυπέλλου Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Αναλυτικά:
Αργυρούλης Π., Αλέξης Μ., Καραστέργιος Θ. (Κεραυνός),Πανάγος Ορφ. (Πελασγιώτιδα), Γιαννούτσος Ν. (Πυρσός Λαρ.), Δριστέλας Δ. (Φοίβος Λαρ.), Κουρτίδης Στ. (Σπάρτακος Λαρ.), Καραπατής Ζ. (Ανάληψη Βόλου), Μισαηλίδης Απ. (Αιολικός Β.), Καραφέρης Γ. (Γ.Σ.Βόλου), Παναγιώτου Γ. (B.C.VOLOS), Ψιλοβίκος Α. (Νίκη Βόλου), Γερογιάννης Χρ. (Αστέρας Λαρ.), Σκουλής (TRIKALA FBA), Παπαδήμας, Παπαγιάννης (Αίολος), Σιώλος, Παπαδημητρίου, Παπαστάθης (ΑΣ Καρδίτσας), Χρήστου, Τσομπάνης(Ολυμπιακός Καρδίτσας), Αρχοντούλης (Τιτάνες Παλαμά), Κουτσιόγκουλος (Απόλλων Καρδίτσας), Σπανός (ΚΑΣ Δεσκάτη).

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass