Ομάδα από… χρυσό ο Α.Ο. «Ευ ζην» Αμπελώνα

ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ 3ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΤΑΒΕ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2018 17:52

Ομάδα από… χρυσό ο Α.Ο. Ταεκβοντό «Ευ ζην» Αμπελώνα, σάρωσε τα μετάλλια και κατέλαβε την 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) στο 3ο προκριματικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.


Καταπληκτική ήταν η εμφάνιση των αθλητών του Α.Ο. Ταεκβοντό «ΕΥΖΗΝ» Αμπελώνα στο τουρνουά που είχε ως στόχο τη συγκρότηση των κλιμακίων 2019 και το οποίο διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή 1.170 αθλητών και αθλητριών από 109 συλλόγους.
Ο Α.Ο. Ταεκβοντό «Ευ ζην» Αμπελώνα, συμμετείχε με 32 αθλητές και αθλήτριες και κατάφερε να κατακτήσει:
8 χρυσά μετάλλια: Αβδουλά Χριστίνα, Τσέτσιλα Δέσποινα, Τσέτσιλα Χριστίνα, Ντόβα Καλλιόπη, Σισμάνη Γεωργία, Μπαργιώτας Μάνος, Τσακνάκης Γεώργιος, Τσακνάκης Γιάννης
7 ασημένια μετάλλια: Κυρίτση Ραφαηλία, Πολυστήρη Μαρία, Φίκης Στέλιος, Γιαννούλας Γεώργιος, Μπζιώτας Άγγελος, Κωτούλας Δημήτριος, Μπαρούτας Νίκος.
4 χάλκινα μετάλλια: Τσούτσα Ευαγγελία, Μπλιάμπλια Δήμητρα, Ντόβα Ειρήνη, Στάρτσος Ευθύμιος.
Επίσης δέκα αθλητές και αθλήτριες πέτυχαν την εισαγωγή τους στην επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε., οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Β. Ελλάδα σε αγώνες στο εξωτερικό. Είναι οι: Αβδουλά Χριστίνα, Τσέτσιλα Δέσποινα, Γιαννούλας Γεώργιος, Μπαργιώτας Μάνος, Τσακνάκης Γεώργιος, Κωτούλας Δημήτριος, Μπζιώτας Άγγελος, Μπαρούτας Νίκος, Στάρτσος Ευθύμιος και Τσακνάκης Γιάννης.
Ο Α.Ο. «Ευ ζην» Αμπελώνα πέρα από την κατάκτηση της 1ης θέσης στη βαθμολογία των συλλόγων στο 3ο προκριματικό Πρωτάθλημα, κατέλαβε και την 2η θέση στη γενική κατάταξη συλλόγων στην κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων ανάμεσα από 109 συλλόγους από τη Βόρεια Ελλάδα και την 6η θέση στη γενική κατάταξη συλλόγων μετά τα τρία προκριματικά πρωταθλήματα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. ανάμεσα από 121 συλλόγους.
«Είναι πραγματικά μία τεράστια επιτυχία για τον Αμπελώνα και την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου και της Λάρισας, αφού ένας σύλλογος από την περιοχή μας γίνεται γνωστός και πρωταγωνιστεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, περνώντας μεγαλύτερες παραδοσιακά δυνάμεις στον χώρο του Ταεκβοντό από τα μεγάλα αστικά κέντρα» επισήμαναν στο μήνυμά τους οι άνθρωποι του συλλόγου, προσθέτοντας:
«Το ΔΣ και η πρόεδρος κ. Γκαγκανιάρα Κων/να συγχαίρει τους προπονητές κ. Χαράλαμπο Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για τις εξαιρετικές εμφανίσεις και δίνει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις συνεχόμενες μεγάλες διακρίσεις τους.
Επίσης ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις νίκες που πέτυχαν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να μπούνε στο βάθρο των νικητών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass