Πρεμιέρα το 2019 στο πρωτάθλημα με Ολυμπιακό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΦΑΤΙΟΝ ΚΑΙ ΓΚΟΛΙΑ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2018 22:01

Η γραμμή της ΠΑΕ ΑΕΛ (και άλλων δώδεκα ΠΑΕ) που ήθελαν το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου να διεξαχθεί η 15η αγωνιστική της Super League, η οποία αναβλήθηκε λόγω της επίθεσης από αγνώστους που δέχθηκε ο Λαρισαίος διαιτητής Θανάσης Τζήλος, έγινε πράξη στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας, το οποίο αποφάσισε επίσης η 16η αγωνιστική, η οποία είχε οριστεί για το τριήμερο 12-14/1 και με την οποία αρχίζει ο β’ γύρος του πρωταθλήματος, να μετατεθεί για το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου.


Αυτή ήταν και η πρόταση, την οποία έκανε το συνδρομητικό κανάλι και η ΕΡΤ, και επικράτησε στη σχετική ψηφοφορία, καθώς συγκέντρωσε την προτίμηση 13 ομάδων, την ώρα που Ολυμπιακός, Άρης και Πανιώνιος τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής της 16ης αγωνιστικής το τριήμερο 12-14/1 και της τέλεσης των αναμετρήσεων της 15ης ημέρας εμβόλιμα σε άλλη ημερομηνία.
Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League αναφέρει:
«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η αναβληθείσα 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διεξαχθεί στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2019, με αντίστοιχη μετακύλιση κατά μία εβδομάδα των επόμενων αγωνιστικών ημερών».

 

ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Με ξένους διαιτητές ενδέχεται να συνεχιστεί η Super League, εφόσον οι Έλληνες ρέφερι συνεχίσουν την αποχή τους από τους αγώνες του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι στις 4 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί συνάντηση για το θέμα, στην οποία θα λάβουν μέρος η ΕΠΟ, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, η Super League, εκπρόσωποι των διαιτητών της Α’ κατηγορίας και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων των FIFA και UEFA Πετρ Φούσεκ.
Εφόσον οι διαιτητές συνεχίσουν την αποχή τους, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την αναβολή κι άλλων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, κάτι που δεν επιθυμούν η Super League και οι ομάδες, στο Διοικητικό Συμβούλιο διατυπώθηκε η πρόταση να ζητηθεί από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ ο ορισμός ξένων ρέφερι σε όλες τις αναμετρήσεις.

 

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
Όπως έγραψε η «Ε», η ΠΑΕ ΑΕΛ προχώρησε σε ανανεώσεις των συμβολαίων γι’ ακόμα τρία χρόνια του Αντονι Φατιόν και του Νίκου Γκόλια γνωστοποιώντας την πράξη της με σχετική ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:
«Για άλλα 3 χρόνια υπέγραψαν νέα συμβόλαια στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο αρχηγός της ομάδας Antoni Fatjon και ο αμυντικός με τις περισσότερες συμμετοχές από τότε που η ΑΕΛ είναι στη Super League Νίκος Γκόλιας. Και οι δύο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν στην πρόταση του κ. Αλέξη Κούγια μέσα σε 5 λεπτά. Το ραντεβού με τον Milos Deletic δεν έγινε (έχουν συμφωνηθεί τα πάντα), λόγω καθυστέρησης της άφιξής του από τη Σερβία, αλλά και των οικογενειακών υποχρεώσεων του κ. Αλέξη Κούγια στην Αθήνα. Το οριστικό ραντεβού θα γίνει τη Δευτέρα».
Με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της ομάδας οι δύο παίκτες τόνισαν:
Γκόλιας: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ΑΕΛ και ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Αλέξη Κούγια για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και εύχομαι φέτος και τα επόμενα χρόνια να πάμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει».
Φατιόν: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με την ΠΑΕ ΑΕΛ. Ευχαριστώ τον κ. Αλέξη Κούγια για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας όσο ψηλότερα γίνεται».

 

 

Πρώτη προπόνηση…
ΜΟΝΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ, ΛΕΟΖΙΝΙΟ

Συνεπείς αποδείχθηκαν οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ στο πρώτο ραντεβού μετά τη χριστουγεννιάτικη άδεια που τους έδωσε ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα λόγω της μεγάλης διακοπής του πρωταθλήματος.
Μοναδικοί απόντες ήταν οι: Κρίστινσον (θα έρθει στις 3 Ιανουαρίου από την Ισλανδία και κρίθηκε ότι χρειάζεται περισσότερη ξεκούραση λόγω των υποχρεώσεων και με την εθνική ομάδα της χώρας του) και Λεοζίνιο(λόγω αλλαγών πτήσεων από τη Βραζιλία όπου πήγε θα επιστρέψει σήμερα).
Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά και ανάμεσά τους τα δύο νέα αποκτήματα, ο Σικάβκα και ο Σετσέροβιτς.
Απουσίασαν οι τραυματίες Χούμπτσεφ και Κοέφ (του έχει δοθεί εντολή να βρει ομάδα).
Σήμερα θα γίνει μια προπόνηση ενώ αύριο έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.
Τη Δευτέρα θα γίνει μια προπόνηση και στη συνέχεια οι παίκτες θα πάρουν διήμερη άδεια για να περάσουν την Πρωτοχρονιά όπως αυτοί θέλουν.

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass