Ερχεται η ώρα ...του Γιάννη Βαλαώρα

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ θέλουν να γίνει πρόεδρος στον σύλλογό τους - Τι λέει ο ίδιος για την τιμητική αυτή πρόταση που του έγινε

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2018 20:46

 «Ηρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα». Το όνομα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων της ΑΕΛ και οι παλιότεροι θυμούνται τον σπουδαίο αυτόν επιθετικό, ο οποίος έχει συνδέσει την πετυχημένη καριέρα του, με τον μοναδικό τίτλο πρωταθλητή που κατέκτησε ποτέ επαρχιακή ομάδα στην Α' Εθνική κατηγορία.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ θέλουν να γίνει πρόεδρος στον σύλλογό τους και να του κάνουν το καλύτερο δώρο, ανήμερα της γιορτής του, στις 7 Ιανουαρίου. Ο ίδιος που βρίσκεται τις γιορτινές αυτές ημέρες στη Λάρισα πάντα σεμνός και χαμηλών τόνων, για την πρόθεση των πρώην συμπαικτών του, επισήμανε τα εξής: «Είναι ιδιαίτερα τιμητική αυτή η πρόταση για εμένα, όμως πρέπει να μιλήσω πρώτα με τον νυν πρόεδρο Τάκη Παραφέστα και μετά θα αποφασίσω. Αν ήμουν συνέχεια στη Λάρισα δεν θα το συζητούσαμε καν, αλλά τώρα υπάρχουν όπως αντιλαμβάνεστε κάποιες δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν. Θα δούμε πάντως τι θα γίνει, στο προσεχές διάστημα».

ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΚΩ

Δώρο όμως ετοιμάζει και ο Βαλαώρας για τους παλαίμαχους της ΑΕΛ, οι οποίοι την άνοιξη θα φιλοξενηθούν στο νησί του Αιγαίου από τον ίδιο και θα αγωνιστούν σε τουρνουά στην Κω, στη Λέρο και στην Κάλυμνο. Λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες και ο στράικερ των «βυσσινί» ήδη ετοιμάζει το πρόγραμμα για να απολαύσουν μια υπέροχη βόλτα στο Αιγαίο για μια εβδομάδα περίπου, οι πρώην συμπαίκτες του.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass