Στη Λάρισα σήμερα ο Στ. Ζίφκοβιτς

ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ - ΚΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2019 22:21

Σήμερα αναμένεται να έρθει στη Λάρισα ο 28χρονος Σέρβος αμυντικός Στέφαν Ζίφκοβιτς, ο οποίος αεροπορικώς από το Βελιγράδι θα μεταβεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, όπου χθες πραγματοποιήθηκαν κανονικά πτήσεις.


Αγωνίζεται ως γνωστόν στη θέση του αριστερού μπακ και θα υπογράψει στην ΑΕΛ, με την οποία έχει κάνει προσύμφωνο, μετά τις ιατρικές εξετάσεις, για 2,5 χρόνια.
«Σήμερα Κυριακή των Θεοφανείων 6/1 θα είναι στη Λάρισα ο Σέρβος αριστερός μπακ Στέφαν Ζίφκοβιτς, καθώς η προχθεσινή πτήση του από Βελιγράδι για Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ο ποδοσφαιριστής θα αφιχθεί το μεσημέρι στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και ακολούθως θα μεταβεί στη Λάρισα.
Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων το μεσημέρι της Δευτέρας 7/1 θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των «βυσσινί».
Γεννήθηκε την 1η Ιουνίου 1990, έχει ύψος 1.84 και αγωνιζόταν στη σερβική Ζέμουν, με την οποία φέτος έκανε 10 παιχνίδια εκ των οποίων τα εννέα ως βασικός. Πριν αγωνισθεί στη Ζέμουν είχε παίξει σε δύο ομάδες του Καζακστάν την Ατιράου (σε ένα εξάμηνο 13 συμμετοχές, οκτώ ως βασικός) και την Ίρτις (σε έναν χρόνο 29 συμμετοχές και τρία γκολ). Πριν πάει στο Καζακστάν αγωνίσθηκε στη σερβική Τσουκαρίσκι. Με την Τσουκαρίσκι και την Ίρτις αγωνίσθηκε στο Europa League για οκτώ παιχνίδια από τέσσερα με την κάθε ομάδα.
Μετά λοιπόν τον Λευκορώσο Ευγκένι Σικάβκα, τον Βόσνιο Άνταν Σετσέροβιτς και τον Σκοπιανό Νίκολα Γιακιμόφσκι, ο Ζίφκοβιτς θα αποτελέσει την 4η μεταγραφή του Ιανουαρίου για την ΑΕΛ, που ενισχύεται σημαντικά και θα προσπαθήσει τόσο στο πρωτάθλημα της Super League όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος, να έχει μια ακόμα καλύτερη παρουσία και να πετύχει τους στόχους της.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ
Κατά τ’ άλλα, η «Σοφία» είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει το πρόγραμμα των προπονήσεων της λαρισινής ομάδας, καθώς οι γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων σκεπάστηκαν από χιόνι και παράλληλα το τσουχτερό κρύο υποχρέωσε την ΑΕΛ να συνεχίσει την προετοιμασία της σε Κλειστό Γήπεδο στην Τερψιθέα.
Εκεί έγινε και η χθεσινή προπόνηση το μεσημέρι που ήταν μια και μεγαλύτερης διάρκειας, για να μην ταλαιπωρηθούν οι παίκτες μετακινούμενοι δύο φορές, που ήταν και ο αρχικός σχεδιασμός, να γίνει δηλαδή διπλή προπόνηση.
Παρά τα εμπόδια από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, το ηθικόν είναι…ακμαιότατον, τα νέα πρόσωπα σιγά-σιγά μπαίνουν στο πνεύμα και στο καλό κλίμα της ομάδας και γενικά ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα είναι ευχαριστημένος από την προθυμία που δείχνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, κατανοώντας πως οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες στη συνέχεια και μετά τη διακοπή η ομάδα καλείται να δείξει ένα ανταγωνιστικό αγωνιστικό πρόσωπο.
Για σήμερα εάν δεν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες, η προπόνηση θα γίνει στον ίδιο χώρο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πραγματοποιηθεί στα Δένδρα.
Σημειώνεται πως η ΑΕΛ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που θα δώσει το 2019 είναι με τον Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC ARENA την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου και ώρα 17:15, στο πρώτο ματς Κυπέλλου Ελλάδος, για τη φάση των «16», της διοργάνωσης.
Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, πρώτος αγώνας για το 2019 είναι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», που αναμένεται πως θα γίνει την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και ώρα 17:15.
Όμως εκκρεμεί η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, εναντίον της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League για συνέχιση του πρωταθλήματος από τη 15η αγωνιστική, το τριήμερο 12, 13 και 14 Ιανουαρίου και τη μετακίνηση των επόμενων αγωνιστικών κατά μία εβδομάδα, που κατέθεσε ο Ολυμπιακός.
Η προσφυγή θα συζητηθεί μεθαύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου, οπότε και θα οριστικοποιηθεί ποια αγωνιστική τελικά θα γίνουν τα παιχνίδια του τριημέρου 12-13-14 Ιανουαρίου, όπου έχουμε την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

 

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΚΙΜΟΦΣΚΙ
Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Νίκολα Γιακιμόφσκι με την υπογραφή του συμβολαίου του, όταν και η πρώην ομάδα του απέστειλε τα απαιτούμενα έγγραφα αποδέσμευσής του.
Ήδη προπονείται κανονικά και υπολογίζεται από τον κ. Φέστα για τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 9/1 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Μεθαύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν τέσσερα παιχνίδια, την Τετάρτη 9/1 τρία και την Πέμπτη 10/1 ένα ματς, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΤΡΙΤΗ (8/1)
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (15:00)
Εργοτέλης-ΟΦΗ (19:30)
Παναχαϊκή-ΠΑΟΚ (17:00)
Ξάνθη-Ολυμπιακός (17:15)
ΤΕΤΑΡΤΗ (9/1)
Απόλλων Σμ.-Ατρόμητος (15:00)
ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
ΑΟΧ/Κισσαμικός-ΑΕΚ (19:30)
ΠΕΜΠΤΗ 10/1
Λαμία-Παναθηναϊκός (19:30)
*Υπενθυμίζεται πως οι ρεβάνς των παραπάνω αναμετρήσεων θα δοθούν το τριήμερο 22, 23, 24 Ιανουαρίου.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass