Αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ - ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 1ο ΚΑΙ 2ο ΟΜΙΛΟΥΣ

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2019 17:25

«Κουτσουρεμένη» θα είναι η αγωνιστική που θα διεξαχθεί σήμερα στη Γ’ Εθνική, καθώς η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες την αναβολή των αναμετρήσεων του 1ου, του 2ου και του 4ου ομίλου (στον οποίο εστιάζεται το λαρισινό ενδιαφέρον), εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Έτσι χωρίς αγωνιστική δράση θα μείνει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης που σήμερα –υπό κανονικές συνθήκες - θα αγωνιζόταν εκτός έδρας με τον Αστέρα Ιτέας (13η αγωνιστική).
Υπενθυμίζεται ότι ήταν ήδη γνωστό από χθες πως δεν θα διεξάγονταν τέσσερις αναμετρήσεις του 4ου ομίλου, ήτοι ΑΟ Σελλάνων-Φωκικός, Νίκη Βόλου-Πιερικός, Αλμυρός-Ολυμπιακός Βόλου και Απόλλων Μακρυχωρίου-Μετέωρα, ενώ παράλληλα είχαν αναβληθεί και τρία παιχνίδια, τα Μελιτεύς Μελίτης-Ολυμπιακός Κυμίνων και Άρης Παλαιοχωρίου-Εδεσσαϊκός για τον 2ο όμιλο και Μακεδονικός Σιάτιστας-Γρεβενά Αεράτα για τον 3ο, αντίστοιχα.
Επίσης, δεν ορίστηκε ο αγώνας ΑΟ Φλωριάδας-Σούλι Παραμυθιάς για τον 3ο όμιλο, καθώς η ομάδα από την Άρτα οδεύει προς αποχώρηση από το πρωτάθλημα.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αναβολή στους τρεις ομίλους της Γ’ Εθνικής αναφέρει: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή των αγώνων του 1ου, 2ου και 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, λόγω της κακοκαιρίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass