Επέστρεψε από τη Ρόδο η Ελευθερία Γαργάλα

Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΛΕΪ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2019 20:26

Στη Ρόδο, παρέα με τα υπόλοιπα κορίτσια της εθνικής ομάδας βόλεϊ παγκορασίδων, έκανε Πρωτοχρονιά η αθλήτρια του Φιλαθλητικού Ελευθερία Γαργάλα, η οποία πήρε μέρος στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.


Πάντως, η Ελευθερία Γαργάλα μπορεί μεν να στενοχωρήθηκε που έκανε Πρωτοχρονιά μακριά από την οικογένειά της, όμως, ήταν χαρούμενη καθώς για ακόμα μία φορά κλήθηκε στην Εθνική, της οποίας πλέον έχει γίνει μόνιμο στέλεχος.
Το 2018 ήταν, άλλωστε, καταπληκτικό για τη νεαρή αθλήτρια, η οποία όχι μόνο κλήθηκε στην εθνική ομάδα, αλλά κατέκτησε μαζί με τις συμπαίκτριές της την 3η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Σερβία καθώς και με τον Φιλαθλητικό τα πρωταθλήματα παγκορασίδων και νεανίδων ΕΣΠΕΚΕΛ και την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων.
Πλέον, η Ελευθερία Γαργάλα θέλει να βοηθήσει την Εθνική να περάσει στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και γιατί όχι να φτάσει και στην τελική, αφού στην ομάδα αυτή υπάρχουν αρκετά ταλέντα. Και φυσικά η Λαρισαία αθλήτρια είναι ένα από αυτά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass