Πρώτο βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει η ΑΕΛ

ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (17:15) ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2019 22:19

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ποδαρικό με το δεξί στο 2019 θέλει να κάνει σήμερα η ΑΕΛ, η οποία αντιμετωπίζει στις 17:15 στο AEL FC ARENA τον Αστέρα Τρίπολης, στην πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ένα παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι «βυσσινί» θέλουν να πετύχουν ένα σκορ πρόκρισης, να ζεστάνουν με την εμφάνισή τους τον κόσμο και να πάνε με άλλον αέρα στον επαναληπτικό, στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.
Η ΑΕΛ επανέρχεται σε αγωνιστική δράση μετά από 20 ημέρες, καθώς το τελευταίο παιχνίδι της ήταν με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά πάλι για το Κύπελλο στις 20 Δεκεμβρίου το 2018, όπου επικράτησε με 4-0.
Ασφαλώς το πρώτο ζητούμενο θα είναι να μην δεχτεί τέρμα και από κει πέρα, όσο περισσότερα γκολ θα σημειώσει, θα κάνει πιο εύκολο το έργο της πρόκρισης, για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Αναμένεται δε πως θα κάνει το ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς Σεσέροβιτς. Πιθανό σχήμα με το οποίο η ΑΕΛ θα ξεκινήσει τη σημερινή αναμέτρηση είναι: Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Μπαργκάν. Στην αποστολή μετά τη χθεσινή προπόνηση συμπεριλήφθησαν από τον Ιταλό τεχνικό Τζιανλούκα Φέστα, οι παρακάτω 22 ποδοσφαιρσιτές: Κρίστινσον, Σουλούκος, Καρανίκας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Σικάφκα, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν, Γιακιμόφσκι, Νούσιος, Μπάμης και Χαλάτσης.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης και ο τεχνικός του Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στον Αργεντινό μέσο Μαρτίν Τόνσο που ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα και στον Νίκο Καλτσά ο οποίος ταλαιπωρούνταν από ίωση τις τελευταίες μέρες. Αναλυτικά την αποστολή που συγκροτήθηκε, απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Χριστόπουλος, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Μαρτίνες, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μπελόκ, Ρόλε, Μπαστιάνος, Τσιλιανίδης, Φερνάντεθ, Μανιάς, Δουβίκας.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο 38χρονος ρέφερι, Θανάσης Σέζος, από την Ένωση Κιλκίς, λογιστής στο επάγγελμα, κλήθηκε να διαιτητεύσει το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης, στο AEL FC ARENA.
Συνεργάτες του θα είναι ο Σταύρος Σίπκας από την Ένωση Σάμου και ο Νίκος Σάββας από την Ένωση Σερρών, 4ος θα είναι ο Θανάσης Δραγούσης από την Ένωση Κιλκίς και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Σταθόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ
ΤΗ 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αύριο οι ομάδες της Super League θα αποφασίσουν σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της διοργανώτριας στις 13:00, πότε θα διεξαχθεί η αναβληθείσα πριν από τα Χριστούγεννα 15η αγωνιστική.
Ως γνωστόν το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τα ματς της 16ης αγωνιστικής, καθώς έγινε δεκτή από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του Ολυμπιακού. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γίνει η 15η αγωνιστική εμβόλιμα στις 16-17 Ιανουαρίου.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 10/01/2019 στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Ορισμός 15ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League.
2/ Διάφορα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass