Επιστρέφει στην Αγιά μετά από 8 μήνες

ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΕΡΜΗΣ - ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΑΔ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ Π. ΤΟΠΑΛΗ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2019 19:24

Το κλειστό της Αγιάς ετοιμάζεται να υποδεχθεί το προσεχές Σάββατο το ντέρμπι κορυφής της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής ανάμεσα στον Ερμή και τον Ιπποκράτη.

Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα επιστρέφει, προσωρινά, στη φυσική της έδρα στην Αγιά μετά από οκτώ και πλέον μήνες καθώς αυτό το Σάββατο λόγω πολιτιστικών εκδηλώσεων το κλειστό της Νεάπολης δεν είναι διαθέσιμο για αγώνες. Η τελευταία φορά που ο Ερμής αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι στο κλειστό της Αγιάς ήταν στις 28 Απριλίου 2018 με αντίπαλο τον Δούκα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Το ματς είχε λήξει 92-81 υπέρ του Ερμή, με τους «κυανόλευκους» να σφραγίζουν μετά από αυτή τη νίκη την παραμονή τους στην κατηγορία. Η επιστροφή του Ερμή στην Αγιά δημιουργεί έντονα συναισθήματα στους παίκτες της ομάδας αλλά και στο φίλαθλο κοινό της Αγιάς, καθώς στο συγκεκριμένο γήπεδο οι «κυανόλευκοι» πανηγύρισαν ιστορικές επιτυχίες που καθόρισαν την πορεία της ομάδας στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Παράλληλα η επικείμενη αναμέτρηση θα δώσει την ευκαιρία, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου, σε όσους Αγιώτες δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του Ερμή στη Λάρισα, να δουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά και να την στηρίξουν σε ένα δύσκολο και παράλληλα κρίσιμο για τη μάχη της κορυφής παιχνίδι. Ο Ιπποκράτης προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή και δείχνει ότι θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ερμής θα προσπαθήσει να κλείσει την παρένθεση της ήττας στην Πάτρα, να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις και να εδραιώσει τη θέση του στο γκρουπ των ισχυρών της Α2. Τα νέα για τους «κυανόλευκους» είναι ευχάριστα υπό την έννοια ότι επιστρέφει στο παρκέ ο φυσικός ηγέτης της ομάδας Νέστορας Κόμματος, η απουσία του οποίου ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Επίσης επανέρχεται και ο Τάσος Σπυρόπουλος, ενώ περισσότερο έτοιμος δείχνει ο Δημήτρης Λόλας (ουσιαστικά στην Πάτρα ο Ερμής αγωνίστηκε χωρίς ψηλό). Νέστορας Κόμματος και Δημήτρης Λόλας προπονήθηκαν κανονικά, ενώ λίγο πιο χαλαρά ο Τάσος Σπυρόπουλος ο οποίος νιώθει ακόμα ενοχλήσεις, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Οι προπονήσεις του Ερμής θα γίνουν μέχρι και την προσεχή Παρασκευή στο κλειστό της Αγιάς. Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΠΑΛΗ Η τρέχουσα εβδομάδα παρουσιάζει ενδιαφέρον και στα μεταγραφικά για τον Ερμή Αγιάς καθώς αύριο Πέμπτη εκδικάζεται στο ΑΣΕΑΔ η υπόθεση του Παύλου Τοπάλη. Όπως είναι γνωστό οι «κυανόλευκοι» προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ καθώς η ΕΟΚ έδωσε απαγορευτικό για τη μεταγραφή του έμπειρου φόργουορντ, ο οποίος ωστόσο προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα με την ομάδα της Αγιάς. Επειδή η περίπτωση του Τοπάλη είναι ακριβώς η ίδια με την περίπτωση του Μαυροκεφαλίδη που πήρε τελικά μεταγραφή στον Ιωνικό, καθώς το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε την ομάδα της Νίκαιας, οι άνθρωποι του Ερμή εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η κατάληξη της υπόθεσης θα είναι θετική. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass