Μετά τις Αποκριές οι εμβόλιμες αγωνιστικές

*ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΛ – ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. *ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΘΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2019 – ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΕ 33 ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2019 22:33

Το πλάνο για τις εμβόλιμες αγωνιστικές, που θα διαμορφώσουν το αγωνιστικό πρόγραμμα των τοπικών πρωταθλημάτων μέχρι το τέλος της περιόδου (εάν δεν υπάρξουν και νέες αναβολές) εξετάζει αυτές τις ημέρες η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Τα σενάρια που βρίσκονται πάνω στο τραπέζι είναι δύο, ωστόσο ανεξάρτητα από το τι θα ισχύσει, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εμβόλιμες αγωνιστικές θα ξεκινήσουν μετά τις Αποκριές ήτοι, μέσα με τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου, καθώς μέχρι τέλη Φεβρουαρίου-αρχές Μαρτίου έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες του κυπέλλου. Σύμφωνα με τα πλάνα της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, στην «DE-TOX»-Α’ τοπική κατηγορία θα υπάρξουν δύο (τουλάχιστον) ή τρεις εμβόλιμες εγωιστικές με την προοπτική το πρωτάθλημα (μαζί με τα πλέι οφ –εάν διεξαχθούν και τα πλέι άουτ) να ολοκληρωθεί τέλη Μαΐου. Εάν αποφασισθεί το πρωτάθλημα να τελειώσει αρχές Ιουνίου τότε ίσως χρειαστούν μία ή δύο εμβόλιμες αγωνιστικές. Κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει και για την Α1 ΕΠΣΛ. Δηλαδή εάν αποφασισθεί το πρωτάθλημα να τελειώσει τον Μάιο τότε θα χρειαστεί μία (κατά πάσα πιθανότητα) εμβόλιμη αγωνιστική, ενώ στην περίπτωση που το πρωτάθλημα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, δεν θα οριστεί εμβόλιμη αγωνιστική. Σχετικά με τη Β’ τοπική κατηγορία, στους τρεις πρώτους ομίλους δεν κρίνεται αναγκαίο να οριστούν εμβόλιμες αγωνιστικές, ενώ στον 4ο και τον 5ο όμιλο θα χρειαστούν μία ή δύο εμβόλιμες αγωνιστικές.

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ

Στην αναβολή των αυριανών αγώνων των Μικτών της ΕΠΣΛ με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Καρδίτσας προχώρησε χθες η ΕΠΟ, η οποία με έγγραφό της γνωστοποίησε τη σχετική απόφαση στην Ένωση της Λάρισας. Η ΕΠΟ όρισε ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής των συγκεκριμένων αναμετρήσεων την 23η Ιανουαρίου στο στάδιο Αλκαζάρ, ωστόσο επειδή την ίδια ημέρα έχει ορισθεί και ο εξ αναβολής αγώνας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ, η ΕΠΣΛ θα ζητήσει σήμερα να ορισθούν τα παιχνίδια των Μικτών σε διαφορετική ημερομηνία, πιθανώς μία ημέρα αργότερα, ήτοι την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου. Αναμένεται η σχετική απόφαση της ΕΠΟ.

ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΕ 33 ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Την πρώτη της συγκέντρωση το 2019 πραγματοποίησε χθες στο ξενοδοχείο "Διόνυσος" η ΕΔ/ΕΠΣΛ, παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτη και του ταμία κ. Αλατά, καθώς επίσης του πρόεδρου της ΕΔ/ΕΠΣ Μακεδονίας κ. Τικόζογλου. Το πρόγραμμα της χθεσινής επιμορφωτικής συγκέντρωσης περιλάμβανε μάθημα με το νέο σύστημα εκπαίδευσης Kahoot από τον Κρανιώτη στην καταγωγή, Εθνικό Εκπαιδευτή και Παρατηρητή Διαιτησίας Super League κ. Χρήστο Δαγκλή. Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης δόθηκαν τα διπλώματα διαιτησίας σε 33 νέους διαιτητές που αποφοίτησαν από την τελευταία Σχολή Διαιτησίας (επί συνόλου 49) της ΕΔ/ΕΠΣΛ. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ, κ. Λιόλιος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και καλές διαιτησίες, ενώ ακολούθως ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Μπουχλαριώτης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά του νέου Δ.Σ. για διαρκή επιμόρφωση των διαιτητών, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι όλοι οι άνθρωποι του τοπικού ποδοσφαίρου είναι πλέον πεπεισμένοι πως δεν υπάρχει πλέον δόλος και πως τα όποια λάθη των διαιτητών είναι ανθρώπινα και τέλος μίλησε για το θλιβερό συμβάν στον κορυφαίο Λαρισαίο διαιτητή Θανάση Τζήλο, λέγοντας ότι οι αρχές σύντομα θα εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass