Νέα αναβολή στο ντέρμπι με τα Τρίκαλα

ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.: ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ *ΣΤΙΣ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2019 15:37

Νέα αναβολή είχαμε χθες στο θεσσαλικό ντέρμπι της Football League ανάμεσα στον Α.Ο.Τρικάλων και τον Απόλλωνα Λάρισας, παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής.

Στον αγωνιστικό χώρο βγήκε ο διαιτητής κ. Καραντώνης και διαπίστωσε ότι είναι ακατάλληλος για τη διεξαγωγή του αγώνα, οπότε επέστρεψε στα αποδυτήρια για να κλείσει το φύλλο αγώνος. Το παιχνίδι πιθανόν να διεξαχθεί στις 30 Ιανουαρίου.

Για τυπικούς λόγους, και αφού το φύλλο αγώνος είχε κλείσει, η διαιτητική τριάδα και οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία και να αναβληθεί και επίσημα το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι «κυανόλευκοι», μάλιστα, έδειξαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τη διπλή ταλαιπωρία στη γειτονική πόλη. Συγκεκριμένα, ανάρτησαν στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook δημοσίευμα και πρόσθεσαν τον τίτλο «Έλεος…».

Στην ανάρτηση αυτή, μάλιστα, σημειώνεται ότι το βοηθητικό στα Τρίκαλα ήταν καθαρό, όμως η κατάσταση στο Δημοτικό Στάδιο απελπιστική. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η λαρισινή αποστολή ταλαιπωρήθηκε εκ νέου με το να βρεθεί στη γειτονική πόλη με την ελπίδα ότι σήμερα το γήπεδο θα ήταν καθαρό. Μάταιες όμως οι όποιες ελπίδες και ενώ το βοηθητικό ήταν καθαρό, μέσα στο Δημοτικό στάδιο τα πράγματα ήταν απελπιστικά».

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Football League. Το Σάββατο θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον πρωτοπόρο ΝΠΣΒόλου, με τηλεοπτική κάλυψη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Απόλλων Λ. - Ν.Π.Σ. Βόλος (15:00 ΕΡΤ3)

ΑΟΧ Κισσαμικός - Καραϊσκάκης (15:00)

Παναχαϊκή - Πλατανιάς (15:00)

Εργοτέλης - Αήττητος Σπάτων (15:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Σπάρτη - Κέρκυρα (15:00)

Απόλλων Π. - Δόξα Δράμας (15:00 ΕΡΤ3),

Αιγινιακός - Ηρόδοτος (15:00

Τρίκαλα - Ηρακλής (15:00)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass