Ετρεξαν, χάρηκαν και έδωσαν μαθήματα ζωής

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΙΕ' ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΜΕΑ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2019 16:57

Τα λόγια του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού «πως με τον αγώνα τους μας εμπνέουν και μας δίνουν μαθήματα ζωής» έκαναν πράξη τα παιδιά με αναπηρία, τα οποία έτρεξαν χθες το πρωί στο Αλκαζάρ, χάρηκαν και έστειλαν μηνύματα, στους ΙΕ' Περιφερειακούς Αγώνες Στίβου Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ).

Παρά την αφόρητη ζέστη, με τη μεγάλη θέληση που έχουν οι αθλητές προσπάθησαν και χειροκροτήθηκαν, διότι σε αυτούς τους αγώνες μετρά η συμμετοχή. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Ειδικών Σχολείων –Ιδρυμάτων Θεραπευτηρίων και Ατόμων με Ειδικές Αναπηρίες Νομού Λάρισας, βράβευσε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη μεγάλη στήριξη που έχει από τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, ενώ το ίδιο έκανε και η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον Θανάση Παιδή. Τους αγώνες από πλευράς Περιφέρειας παρακολούθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, ενώ από τον Δήμο Λαρισαίων το παρών έδωσε εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής, κ. Μιχάλης Αναστασίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass