Στην Α1 Ερασιτεχνική ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης

ΝΙΚΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2019 20:00

Ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης συμπλήρωσε το παζλ των ομάδων που κερδίζουν την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ από τη διαδικασία των αγώνων μπαράζ της Β’ ΕΠΣΛ καθώς επικράτησε χθες στο «Γ. Μητσιμπόνας» της Βερδικούσιας με 2-1 και τερμάτισε στην 4η θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα η Βερδικούσια (που ήθελε τουλάχιστον την ισοπαλία για να κερδίσει το εισιτήριο της ανόδου) κατέλαβε την 5η και τελευταία θέση και θα βρίσκεται σε θέση αναμονής καθώς είναι η πρώτη επιλαχούσα για άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ σε περίπτωση που δημιουργηθεί κενό.

Το χθεσινό ωστόσο παιχνίδι στο «Γ. Μητσιμπόνας» είχε επεισοδιακό τέλος αφού με αφορμή το δυνατό μαρκάρισμα του Κωνσταντινίδη του Χειμάρρου στον Καρκατσέλα, σημειώθηκε ένταση μεταξύ παικτών των δύο ομάδων αλλά και κάποιων οπαδών που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας διεκόπη προσωρινά για 8 περίπου λεπτά μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη. Το «μάρμαρο» πλήρωσαν δύο παίκτες από κάθε ομάδα, οι οποίοι αποβλήθηκαν και συγκεκριμένα οι Κωνσταντινίδης και Νάστος από τη Μαρμαρίνη και οι Νυχτερίδας και Στατήρης από τη Βερδικούσια. Λίγο μετά αποβλήθηκε και ο Καρκατσέλας για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή κ. Στάικο.

Η ένταση διατηρήθηκε και μετά τη λήξη του αγώνα καθώς οι της Βερδικούσιας εξέφρασαν έντονα παράπονα προς τον διαιτητή κ. Στάικο.

Από κει και πέρα και σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μιχάλης Κρητικός του Χείμαρρου Μαρμαρίνης που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 12’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λιόλιου και στο 74’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ήταν όμως και ο πιο άτυχος παίκτης αφού στο 82’ αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού στο κεφάλι.

Η Βερδικούσια είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 15’ με το φάουλ του Καρκατσέλα, ενώ στο 71’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα στο σκορ και ενδεχομένως να «κλειδώσει» την άνοδο όταν ο Στατήρης μετά από πολύ καλή ενέργεια βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα Μπρούσα, αλλά ο τελευταίος έκανε την απόκρουση του αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα όπως προαναφέρθηκε ήταν ο κ. Στάικος με βοηθούς τους κ. Νάκα και Παραφέστα.

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ (Ι. Μπουρνάκας): Μπρούσας, Γκέκας, Βλάχος, Λαζαρίνος (69’ Γλουτσιάνος), Βουγλάνης, Λιόλιος, Ισμαήλ, Κωνσταντινίδης, Φαρμάκης, Γκαντόγλου, Κρητικός (82’ λ.τ. Νάστος).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (Κ. Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Μούμος, Κ. Ζερδαλής (82’ Ν. Γκουρνέλης), Φραγκογούλας, Σ. Ζερδαλής, Ν/Α Οικονόμου, Ν/Γ Οικονόμου, Καρκατσέλας, Νανούλης (57’ Μπακλαβάς), Στατήρης, Χατζής (80’ Τέλιος).

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Φ.

Στο άλλο παιχνίδι των μπαράζ της Β’ ΕΠΣΛ για άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ, το οποίο δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Αναγέννηση Φαρσάλων επικράτησε στο γήπεδο Νίκαιας του Λαρισαϊκού με 3-0.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μαρμαρίνη-Βερδικούσια     2-1

Λαρισαϊκός-Αναγέννηση Φ. 0-3

Ρεπό: Ραχούλα

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ραχούλα       10-5   9

Αναγέννηση Φ.        12-6   7

Λαρισαϊκός    3-5     6

Μαρμαρίνη    2-5     4

---------------------------------

Βερδικούσια  3-9     3

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass