Αναμένονται πληρωμές στον Απόλλωνα

Και η επίσημη ανακοίνωση για τον Μπελά * Στις 15 Ιουλίου το ξεκίνημα της προετοιμασίας

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2019 22:04

Εβδομάδα πληρωμών αναμένεται πως θα είναι αυτή που διανύουμε στον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς χθεσινοβραδινές πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι διοικούντες την ΠΑΕ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να τακτοποιηθούν στον μεγαλύτερο βαθμό, οι οικονομικές εκκρεμότητες που υφίστανται.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα δοθούν χρήματα στους ποδοσφαιριστές, που θα κληθούν οι περισσότεροι από αυτούς προκειμένου να συζητήσουν και για την ανανέωση της συνεργασίας.

Δεδομένο είναι πως μέσα σε αυτούς δεν θα συμπεριλαμβάνονται οι Βραζιλιάνοι, που έδωσαν άλλη δυναμική και ποιότητα τη χρονιά που έληξε στο πρωτάθλημα της Football League, αγωνιζόμενοι με τον Απόλλωνα.

Η απόφαση για την αδειοδότηση κρατά σε στάση αναμονής τους διοικούντες για μεταγραφικά θέματα, ενώ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που εξεδήλωσαν την επιθυμία να ενταχθούν στο ρόστερ της λαρισινής ομάδας και περιμένουν τις εξελίξεις.

Εκτός από τους παίκτες, ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα προπονητή, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πετυχημένος τεχνικός Αριαν Μπελά, ο οποίος και ο ίδιος περιμένει την επίσημη ανακοίνωση ανανέωσης της συνεργασίας, για να σχεδιάσει τα περί της προετοιμασίας.

Ο Μπελά θέλει και ο ίδιος να συνεχίσει το έργο του σε μια ομάδα που είχε άριστες σχέσεις με τους παίκτες και τους συνεργάτες του, ενώ και η διοίκηση από ό,τι γνωρίζουμε έκρινε θετική συνολικά την παρουσία του και τη σοβαρότητα που τον διέκρινε στον πάγκο των «κυανόλευκων».

ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Μια εβδομάδα μετά της εθνικές εκλογές δηλαδή τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, προσανατολίζονται στον Απόλλωνα να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο και αυτό θα εξαρτηθεί από την έναρξη του πρωταθλήματος, της νεοσύστατης Super League 2.

Χθεσινές πληροφορίες αναφέρουν πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου, χωρίς όμως να είναι απολύτως βέβαιο, αλλά τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία της έναρξης από τη διοργανώτρια αρχή.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass