Επεσε η αυλαία του 5ου Τουρνουά Ακαδημιών στη Φαλάνη

*Πάνω από 1.400 παιδιά από 25 σωματεία και 115 ομάδες πήραν μέρος στη φετινή διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2019 15:31

Έπεσε χθες η αυλαία του 5ου Τουρνουά Ακαδημιών που διοργάνωσε ο Φαλανιακός σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων και το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΠΣΛ, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του SAVE MORAS.

Ένα ακόμα επιτυχημένο τουρνουά πέρασε στην ιστορία, με τους διοργανωτές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου δίνοντας την υπόσχεση για ακόμα καλύτερα πράγματα. Περισσότερα από 25 σωματεία από τους νομούς Λάρισας, Μαγνησίας, Πιερίας και Τρικάλων με 115 συνολικά ομάδες και πάνω από 1.400 παιδιά στις ηλικιακές κατηγορίες από Κ6 έως Κ14 έδωσαν το «παρών» σε μία πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου, η οποία στόχος των διοργανωτών είναι να γίνει θεσμός.

Στο φετινό τουρνουά μετείχαν τα σωματεία Φαλανιακός, ΠΟΕ, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Δόξα Βλαχογιαννίου, Δόξα Αργυροπουλίου, Τύρναβος 2005, Αίαντας Τυρνάβου, Αμπελωνιακός, Δήμητρα Γιάννουλης, Σμόλικας Φαλάνης, Δωτιέας Αγιάς, Παναγροτικός Νίκαιας, ΑΕΛ, Απόλλων Λάρισας, Ατρόμητοι/Θύελλα, Ολύμπικ, Αστραπή Ν. Πολιτείας, Λαρισαϊκός, Ηρακλής Λάρισας, Αμπελόκηποι, Νίκη Μιχαήλ, Κίσσαβος Συκουρίου, ΑΟ Τρίκαλα, Δάφνη Βόλου και 25η Μαρτίου Κατερίνης.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό μέρος, κατά τη διάρκεια του τουρνουά ο ορθοπεδικός κ. Γ. Μπασδέκης πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία-παρουσίαση στα παιδιά όλων των ομάδων με θέμα «Η σημασία της ανάλυσης κίνησης και εμβιομηχανικής ανάλυσης των παιδιών», με παράλληλα επί τόπου τεστ αξιολόγησης, ενώ ενημέρωση έγινε και από το «SAVE MORAS» σχετικά με τους δότες μυελού των οστών.

Το «παρών» στη φετινή διοργάνωση έδωσαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού, Απασχόλησης και Δια βίου Μάθησης Νίκος Λιούπας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Λαδόπουλος, ο προϊστάμενος του Τμήματος Αθλητισμού της Διεύθυνσης Τουρισμού-Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Σταύρος Χατζηλάκος, εκ μέρους της ΕΠΣΛ οι κ. Μιχάλης Λίταινας, Ρένος Καρυτώτης, Βαγγέλης Αλατάς, ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Φαλανιακού Κώστας Λυγούρας, ο αρχηγός της ΑΕΛ Βαγγέλης Μόρας κ.ά.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Από την πλευρά του ο Φαλανιακός τίμησε για τη μεγάλη τους συμβολή στην υλοποίηση και την άψογη διοργάνωση του τουρνουά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον ορθοπεδικό Γιώργο Μπασδέκη, την ΕΠΣΛ, το "SAVE MORAS" και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Επίσης η διοίκηση του Φαλανιακού τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Φαλανιώτη υπολοχαγού της Αεροπορίας Στρατού Κωνσταντίνου Χατζή ο οποίος έχασε τη ζωή του στη συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο τον Απρίλιο του 2017. Την τιμητική πλακέτα την πήρε η αδελφή του εκλιπόντος Μαρία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass