Ανασυντάσσεται το τμήμα μπάσκετ στον Τύρναβο

ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2019 16:33
Φωτ. του 1986, πάνω σειρά από αριστερά πρός τα δεξιά: ο τότε προπονητής της ομάδας και παίκτης του Γ.Σ. Λάρισας Δελαπάσχος Αθανάσιος, Κυριανής Χρήστος, Χριστοδούλου Χρήστος, Σιούτας Ευάγγελος, Κανάκης Γεώργιος, Κυρατζής Αντώνιος και ο τότε γενικός αρχηγός Κώστας Γκατζηρούλης. Κάτω σειρά, από αριστερά προς δεξιά: Βενέτης Σπύρος, Σαμουλαδάς Βασίλειος, Ευαγγέλου Ιωάννης, Καραούζας Εμμανουήλ, Κυρατζής Κώστας και Κουτιός Βασίλειος Φωτ. του 1986, πάνω σειρά από αριστερά πρός τα δεξιά: ο τότε προπονητής της ομάδας και παίκτης του Γ.Σ. Λάρισας Δελαπάσχος Αθανάσιος, Κυριανής Χρήστος, Χριστοδούλου Χρήστος, Σιούτας Ευάγγελος, Κανάκης Γεώργιος, Κυρατζής Αντώνιος και ο τότε γενικός αρχηγός Κώστας Γκατζηρούλης. Κάτω σειρά, από αριστερά προς δεξιά: Βενέτης Σπύρος, Σαμουλαδάς Βασίλειος, Ευαγγέλου Ιωάννης, Καραούζας Εμμανουήλ, Κυρατζής Κώστας και Κουτιός Βασίλειος

Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου, ενός από τους αρχαιότερους συλλόγους του νομού Λάρισας.

Στα 40 χρόνια ζωής και δράσης του ο σύλλογος έχει να επιδείξει πολυεπίπεδη προσφορά τόσο στα αθλητικά (μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, κολύμβηση) και πολιτιστικά όσο και στα κοινωνικά δρώμενα του Δήμου Τυρνάβου.

Τα 40 χρόνια βρίσκουν το τμήμα μπάσκετ να ανασυντάσσεται και να επανακτά την χαμένη του αίγλη μετά από ένα σύντομο διάλειμμα ενός έτους.

Πρωτεργάτης και οραματιστής αυτής της νέας προσπάθειας είναι ο έφορος του Συλλόγου και παλαιός καλαθοσφαιριστής της ομάδας Γιάννης Ευαγγέλου, γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην κεντρική και Βόρειο Ελλάδα στον τομέα των ανακαινίσεων οποίος με τη σειρά του ευχαριστεί τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νίκο Κυρατζή για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του.

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ Γιάννης Ευαγγέλου, μαζί με τους συνεργάτες του στο όλο εγχείρημα Κώστα Ζαραγκότα, Θεόδωρο Τέλιο και Δημήτρη Χασαμπαλιώτη, προχωρούν μεθοδικά εν όψει της νέας χρονιάς καταστρώνοντας τα πλάνα της ομάδας βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία τους στον χώρο.

Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στα τμήματα υποδομών γι’ αυτό άλλωστε προσελήφθη προπονητής παιδαγωγός απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο μπάσκετ.

Τα ονόματα των προπονητών των ακαδημιών αλλά και της αντρικής ομάδας θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες και αφού τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους στις ομάδες που βρίσκονται. Η διοίκηση και ο προπονητής είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν την ομάδα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν επίσημα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ(Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass