Εν αναμονή στον Απόλλωνα

Για προετοιμασία και μεταγραφικά θέματα

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2019 22:16

Εβδομάδα ανακοινώσεων αναμένεται πως θα είναι αυτή που διανύουμε για τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς θα γίνουν γνωστά τα περί της προετοιμασίας και των μεταγραφικών θεμάτων.

Σύμφωνα λοιπόν με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, η προετοιμασία θα ξεκινήσει μετά τις εθνικές εκλογές και μεταξύ 10 και 15 Ιουλίου, με την ομάδα να προπονείται για δέκα ημέρες περίπου επί λαρισινού εδάφους.

Εν συνεχεία, οι «κυανόλευκοι» θα μεταβούν στο εξωτερικό για μία εβδομάδα περίπου, όπου θα δώσουν και δύο φιλικά παιχνίδια, με δυνατούς αντιπάλους. Λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Από κει και πέρα όσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις και η ομάδα θα ενισχυθεί στον βαθμό που χρειάζεται, ενώ και στην προετοιμασία, θα κριθούν ορισμένοι παίκτες εάν θα συνεχίσουν και την καινούρια αγωνιστική περίοδο.

Αυτή την εβδομάδα πιθανότατα θα γίνουν ανανεώσεις παικτών, όπως επίσης και αποδεσμεύσεις, άγνωστος όμως ποιος θα είναι ο αριθμός τους…

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ Κ-17

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Απόλλων θέλει να οργανωθεί καλύτερα και στα τμήματα υποδομής της, γι' αυτό και ενδέχεται εκτός από την ομάδα Κ-19, να δημιουργηθεί και ομάδα Κ-17, η οποία θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αυτό πάντως θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες και αν θα προχωρήσει η υλοποίηση αυτής της σκέψης, θα γίνει γνωστό από τους «κυανόλευκους» εντός των ημερών.

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΜΑΡΚΟΛΙΝΟ

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, του Απόλλωνα Νέτο Μαρκολίνο θα συνεχίσει την καριέρα του, στον Οθέλλο Αθηαίνου στην Β' Εθνική της Κύπρου. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την Κυπριακή ομάδα για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Σημειώνεται πως ο Οθέλλος Αθηαίνου τερμάτισε στην τέταρτη θέση στο Πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Κύπρου.

ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass