Γρηγορίου: Κρίσιμο το ματς με τον ΟΦΗ

ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠAΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ - ΠΡΙΜ 30.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

Δημοσίευση: 29 Οκτ 2019 22:17

Η ΑΕΛ μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟ παρέμεινε στην Αθήνα και χθες προπονήθηκε στο γήπεδο της Ελευσίνας αφού σήμερα το πρωί αναχωρεί για την Καλαμάτα όπου θα δώσει παιχνίδι με τη φερώνυμη ομάδα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.


Στο παιχνίδι αυτό ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θα παρατάξει μια άλλη ενδεκάδα αφού όπως μας είπε: «Εχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μου που μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους όταν καλούνται να αγωνιστούν». Πάντως κάποιοι επέστρεψαν στη Λάρισα και αυτοί είναι οι: Ουάρντα, Μπράλιτς, Σετσέροβιτς, Μόρας, Κάτσε και Κρίστινσον.
Ο προπονητής προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους λέγοντας χθες στην «Ε» τα εξής: «Σίγουρα πετύχαμε ιστορικές νίκες επί Άρη και Παναθηναϊκού αλλά ο Μάιος θα είναι ο μήνας που θα μας δώσει τις χαρές ή τις λύπες. Πάντως κάθε χρονιά για να θεωρείται μια ομάδα πετυχημένη πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω από την προηγούμενη. Και φέτος όλοι εργαζόμαστε πολύ καλά.
Προσωπικά θεωρώ κρίσιμο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που θα γίνει σε ένα γήπεδο με καινούργιο χλοοτάπητα, που δίνει την ευκαιρία να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και έγινε από τον μεγαλομέτοχο για τον λόγο αυτό.
Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να σταθεί κοντά μας και να επιβραβεύσει την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Αυτή τη στιγμή το μόνο που λείπει από την ομάδα είναι ο κόσμος. Όλοι, από τον μεγαλομέτοχο μέχρι τον φροντιστή έχουμε κάνει το καθήκον μας.
Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας μας είπε: «Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μου που μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους όταν καλούνται να αγωνισθούν».
Και κλείσαμε τη συζήτησή μας με ένα σχόλιο του προπονητή για τον Ουάρντα που ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟ-ΑΕΛ 1-2. Μας λέει: «Πρέπει να προστατευτεί ο Ουάρντα. Το παιδί αυτό δε φταίει, επειδή έχει μεγάλη ποδοσφαιρική αξία τον προκαλούν με οποιονδήποτε τρόπο ενώ άλλοι τον ειρωνεύονται και κάποιοι τον χτυπάνε…».

 

ΠΡΙΜ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΦΗ
30.000 ευρώ εξασφάλισαν οι παίκτες της ΑΕΛ ως πριμ για την ισοπαλία στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Το πριμ το είχε ανακοινώσει ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας μετά τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα είπε στους παίκτες ότι αν έκαναν δύο νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδια με Παναιτωλικό και ΠΑΟ θα έπαιρναν 50.000 ευρώ, αν έπαιρναν (όπως συνέβη) τέσσερεις βαθμούς 30.000 ευρώ, ενώ για μια νίκη 20.000 ευρώ.
Τα χρήματα θα δοθούν μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ
Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ η ΑΕΛ αποφάσισε να επιτρέψει δωρεάν είσοδο στα παιδιά κάτω 12 ευρώ, ενώ αυτά από 12-18 ετών θα πληρώνουν 5 ευρώ. Η ανατολική κερκίδα θα έχει τιμή 10 ευρώ.

 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ Ο ΣΕΤΣΕΡΟΒΙΤΣ
Τέσσερις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Αντνάν Σετσέροβιτς, είδε την τέταρτη φετινή και έτσι θα απουσιάσει σ’ έναν από τους επόμενους τέσσερις αγώνες των «βυσσινί», ενώ ακόμα κίτρινη κάρτα είδαν οι Σλάβκο Μπράλιτς, Αμρ Ουάρντα, Νίκολα Στάνκοβιτς. Τέλος θυμίζουμε ότι στο όριο συνεχίζει να είναι ο Αλέξης Μιχαήλ, με τρεις και αν δεχτεί ακόμα μία, θα απουσιάσει σ’ ένα αγώνα.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στην Superleague 1 τη σεζόν 2019-2020:
Σετσέροβιτς 4, Μιχαήλ 3, Καρανίκας, Φατιόν, Κάτσε, Μπέρτος, Ουάρντα 2, Μπάλλας, Νούνιτς, Ντάουντα, Μόρας, Μπούστος, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Κρίστινσον 1.

 

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
«Τα παιδιά έκαναν μια τρομερή προσπάθεια μέχρι το 98ο λεπτό και αυτό που κρατάμε είναι μια ακόμη ιστορική νίκη για την ΑΕΛ», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος του αγώνα.
Αναλυτικά τόνισε:  
«Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι πριν την έναρξη αυτού καθώς εμείς προερχόμασταν από τέσσερα ματς που ήμασταν αήττητοι και ο Παναθηναϊκός προερχόταν από μια μεγάλη νίκη επί του Ατρομήτου. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα να αφήσουμε χώρο στον Παναθηναϊκό και να δουλέψουμε πάνω στη μετάβασή μας καθώς εκεί είχαμε εντοπίσει το πρόβλημα της ομάδας. Έτσι βάλαμε και το δεύτερο γκολ.
Τα παιδιά έκαναν μια τρομερή προσπάθεια μέχρι το 98ο λεπτό και αυτό που κρατάμε είναι μια ακόμη ιστορική νίκη για την ΑΕΛ. Δείχνει πολλά όπως και η νίκη επί του Άρη. Βέβαια έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα στην ομάδα γιατί είμαστε και εμείς μεγάλη ομάδα.
Εμείς το ξέρουμε, εμείς προσπαθούμε να υπηρετούμε τη συγκεκριμένη ομάδα αλλά φέτος γίνονται κάποια πράγματα που πρέπει να βγουν προς τα έξω. Από την επόμενη αγωνιστική θα δείτε και την επένδυση που έχει γίνει στο γήπεδο, για το οποίο κατηγορηθήκαμε άδικα, ενώ γίνονται πράγματα και στο προπονητικό. Ο κόσμος αρχίζει να πιστεύει στην ομάδα, στην προσπάθεια που κάνουμε και πιστεύει και πάλι στην ομάδα και αυτό θέλουμε και εμείς, όλο και περισσότερο κόσμο να είναι δίπλα μας.
Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που και αυτός ψάχνει τον δικό του δρόμο.
Εμείς πρέπει να βάλουμε κάτω το κεφάλι και κοιτάμε το ματς του Κυπέλλου με την Καλαμάτα που είναι ένας στόχος για εμάς και μέχρι το τέλος να κάνουμε το ανάλογο ταμείο».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass