Δύσκολη αποστολή για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2019 16:40

Δύσκολη  αποστολή έχει σήμερα η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ για το Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ, καθώς  αντιμετωπίζει εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Αιγάλεω τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στα πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας, της Β’ φάσης.


Μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1967 (όταν συγχωνεύθηκαν αναγκαστικά από το τότε καθεστώς ο Π.Ο. Αγίου Σάββα και ο Κρόνος Αιγάλεω) από Θερμιώτες, κατοίκους δηλαδή της πόλης οι οποίοι κατάγονταν από το νησί της Κύθνου (αρχαϊκά Δρυοπίς ή Θερμιά) και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο της Α1 εθνικής κατηγορίας.
Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων απέκλεισε στην προηγούμενη φάση τον Πανιώνιο, ενώ έχει παίκτες γνώριμους στο κοινό του μπάσκετ, όπως ο Καράμπουλας και ο Λιακόπουλος.
Το ζητούμενο για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ είναι η νίκη –πρόκριση στην επόμενη φάση για λόγους ψυχολογικούς ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Η λαρισινή ομάδα προσπαθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα (αφού λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έμαθε ότι θα παίζει στην Α1 εθνική κατηγορία) να κάνει μια ομάδα αξιόμαχη και στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία.
Στο σημερινό παιχνίδι στη διάθεση των Φραγκιά και Τζήμα θα βρίσκεται ο Θόδωρος Τσιλούλης που επέστρεψε από την Κίνα όπου βρισκόταν με την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και χθες το απόγευμα ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα.
Για τον αγώνα αυτό ο Γιάννης Τζήμας δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα της Α2 εθνικής κατηγορίας, άρα ένα ματς που χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση. Απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα που δίκαια απέκλεισε τον Πανιώνιο και που διαθέτει παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Λιακόπουλος, Καράμπουλος, Πολυτάρχου και Μαχαίρας είναι παίκτες που θα μπορούσαν να έχουν ενεργό ρόλο και σε ομάδες της Basket League, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει, αφού εκτός από τους λόγους κύρους, μας δίνεται μέσω αυτών των παιχνιδιών η δυνατότητα να καλύψουμε την έλλειψη φιλικών παιχνιδιών κατά την περίοδο της προετοιμασίας».

 

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΞΕΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ κυοφορείται σκέψη για αλλαγή ξένου παίκτη, αλλά αν αυτό συμβεί θα γίνει  μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟ. Ίσως για κάποιους το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου και ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής είναι η τελευταία τους ευκαιρία.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass