Πανέτοιμη η ΑΕΛ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΦΕΤΟΣ ΟΦΗ (15:00) - ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 02 Νοε 2019 22:07

Πολύ σημαντικό από κάθε άποψη θωρείται το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΛ με αντίπαλο τον ΟΦΗ, το οποίο θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA (15:00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League 1.


Οι «βυσσινί» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα και γνωρίζουν πολύ καλά πως με νικηφόρο αποτέλεσμα, θα ανέβουν ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και θα δημιουργηθούν νέες προσδοκίες.
Αναμφισβήτητα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στην κρητική ομάδα η οποία δείχνει πως έχει ένα καλογυμνασμένο σύνολο και χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα.
Όμως η ΑΕΛ αν αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες, δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο και έδειξε πως διαθέτει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται με ψυχή, παίζουν για την ομάδα και τον κόσμο της και μπορούν να πετύχουν τον φετινό στόχο.
Αναγκαία θεωρείται και η συμπαράσταση των Λαρισαίων φιλάθλων, οι οποίοι καλούνται να δώσουν βροντερό παρών στο AEL FC ARENA και να πανηγυρίσουν στο τέλος της αναμέτρησης μια μεγάλη νίκη. Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζονται ο Γκόλιας ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα, ο Φιλίποβιτς που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ο Σικάφκα που υπολογίζεται να επανέλθει μετά από ένα μήνα περίπου.
Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Γκοΐκοβιτς, ο οποίος ακολούθησε επίσης ατομικό πρόγραμμα.
Σήμερα η προπόνηση ενδέχεται να γίνει το μεσημέρι στο AEL FC ARENA καιρού επιτρέποντος και εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα, όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο έξω από την πόλη, στον δρόμο προς τη Μητρόπολη.ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΟΦΗ
Με προπόνηση που έγινε χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΛ. Θα απουσιάσουν τα δύο βασικά αμυντικά χαφ, ο Μεγιάδο, που είναι εκτός λόγω τραυματισμού και ο Νέιρα, που είναι τιμωρημένος. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και ενεργοποίησης του πυρήνα και ασκήσεις με τελειώματα φάσεων. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη για τη Λάρισα, όπου και θα προπονηθεί στις 16:00.ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, που διεξάγεται αύριο το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας, κλέβει τα βλέμματα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής της Super League. Οι νταμπλούχοι φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια στα ρεκόρ που «τρέχουν», τη στιγμή που οι «πράσινοι», με καλή ψυχολογία μετά και τη νίκη στην Πάτρα για τον θεσμό του Κυπέλλου, ευελπιστούν πως θα κάνουν την έκπληξη.
Σήμερα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Πηγάδια από την Ξάνθη, θέλοντας να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Άρης θα προσπαθήσει για το 3x3 με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο του, αλλά ο ουραγός Πανιώνιος θα έχει σίγουρα διαφορετική άποψη.
Στα υπόλοιπα αυριανά παιχνίδια ο Παναιτωλικός θα ψάξει κόντρα στον ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από αυτή στο Κύπελλο. Η ΑΕΚ, τέλος, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες καθώς φιλοξενεί τον Ατρόμητο. Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα στη Λαμία, με την ομώνυμη ομάδα με τον Άκη Μάντζιο πλέον στον πάγκο της να υποδέχεται το νεοφώτιστο Βόλο. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League:
ΣΗΜΕΡΑ
19:30 Πανιώνιος - Άρης
20:00 Ξάνθη - Ολυμπιακός
ΑΥΡΙΟ
15:00 ΑΕΛ- ΟΦΗ
17:00 Παναιτωλικός – Αστ. Τρίπολης
19:30 ΑΕΚ - Ατρόμητος
20:00 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
ΔΕΥΤΕΡΑ (4/11)
20:00 Λαμία - ΝΠΣ Βόλος

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)
1.Ολυμπιακός    16-3    22
2.ΠΑΟΚ    18-9    20
3.ΟΦΗ    17-8    16
4.Ξάνθη    10-10    15
5.ΑΕΚ    10-14    12
6.ΑΕΛ    11-8    12
7.Ατρόμητος    15-11    11
8.Άρης    13-9    11
9.Αστέρας Τρίπολης    12-13    9
10.ΝΠΣ Βόλος    9-17    9
11.Παναθηναϊκός    6-12    8
12.Λαμία    5-15    4
13.Παναιτωλικός    5-14    2
14.Πανιώνιος    5-15    -2
***Ο Πανιώνιος ξεκίνησε τη σεζόν με -6 βαθμούς.ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ
Στα Γιάννενα θα αγωνιστούν σήμερα οι ομάδες Νέων της ΑΕΛ, όπου ο αγώνας της Κ15 θα ξεκινήσει στις 13.00 και της Κ17 στις 15.15 στο αθλητικό κέντρο «Epirus».

 

 

Στην τρίτη θέση το γκολ του Μιλοσάβλιεβιτς

Το γκολ του Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, είχε 20.62% των ψήφων και πήρε την 3η θέση. Η ψηφοφορία για το καλύτερο τέρμα ολοκληρώθηκε και η διοργανώτρια Super League δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal της 8ης αγωνιστικής, τα οποία είναι τα κάτωθι:
1) Χ. Τασουλής (Αστέρας Τρίπολης)     25,44%
2) Β. Φιγκεϊρέδο (ΟΦΗ)             22,31%
3) Ρ. Μιλοσάβλιεβιτς (ΑΕΛ)         20,62%
4) Δ. Λημνιός (ΠΑΟΚ)             18,38%
5) Μ. Καμαρά (Ολυμπιακός)         13,25%

 

 

Ο Γουάρντα στην καλύτερη ενδεκάδα

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Διοργανώτριας θα παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα. Σε αυτήν της 8ης αγωνιστικής υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Σεμέδο και Καμαρά, δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Γιαννούλης και Λημνιός δύο ποδοσφαιριστές του Άρη, Σούντγκρεν και Γκάμα, δύο ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, Ταλόχα και Ενσικουλού, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι, Αμπάντ (Ξάνθη), Τασουλής (Αστέρας Τρίπολης) και Γουάρντα (ΑΕΛ).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass