Στον Τύρναβο 2005 ο Γιώργος Παπαντωνίου

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2019 18:11

Εξελίξεις σημειώθηκαν στον Τύρναβο 2005 σχετικά με την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Συγκεκριμένα, τα ηνία των «κυανέρυθρων» αναλαμβάνει ο Γιώργος Παπαντωνίου, ο οποίος διαδέχθηκε το δίδυμο των Φ. Πλίτση-Χρ. Λόλα. Οι δύο πλευρές ήρθαν χθες σε συμφωνία συνεργασίας για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου στη μεγάλη τοπική κατηγορία με στόχο η ομάδα να ανακτήσει το χαμένο βαθμολογικό έδαφος και να μπει σε τροχιά πλέι οφ. Ο Γιώργος Παπαντωνίου έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο του λαρισινού ποδοσφαίρου, ξεκινώντας την προπονητική του καριέρα από την ΑΕΔ Νίκαιας, την οποία οδήγησε στην πάλαι ποτέ Δ’ Εθνική, ενώ στη συνέχεια θήτευσε σε Αμπελωνιακό, Ηρακλή Χάλκης, Αγ. Αναργύρους, Φιλοκτήτη Μελιβοίας, Όλυμπο Γόννων κ.ά.
Από την πλευρά της η διοίκηση του Τυρνάβου ευχαρίστησε τους κ. Φ. Πλίτση και Χρ. Λόλα για την προσφορά τους στην ομάδα και ευχήθηκε στον νέο τεχνικό Γ. Παπαντωνίου ευδόκιμη θητεία. Οι δύο απερχόμενοι προπονητές με κοινή τους δήλωση αναφέρουν τα εξής: «Χαιρόμαστε που ως πρώην παίκτες της ομάδας είχαμε τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα του Τυρνάβου να πετύχει τους στόχους της και το ευχόμαστε ολόψυχα. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τούς ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, ενώ προσωπικοί λόγοι μας αναγκάζουν να φύγουμε από την ομάδα που έχουμε υπηρετήσει ως παίκτες και ως προπονητές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass