Εριξε δίχτυα για σέντερ φορ η ΑΕΛ

ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ - 10.000 ΜΑΣΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2020 22:11

Κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα της Super League είναι σε αναστολή και πιθανή ημερομηνία επανεκκίνησης είναι τον Ιούνιο με αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στο καλοκαίρι, ενώ το φετινό πρωτάθλημα θα τελειώσει αρχές Αυγούστου και το επόμενο θα ξεκινήσει τέλη Αυγούστου.


Προετοιμασία δεν πρόκειται να γίνει το καλοκαίρι και θα διεξαχθεί μόνο πριν την επανεκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος. Η ΑΕΛ είναι σε ευνοϊκότερη θέση σε σχέση με αρκετές ομάδες, αφού έχει ένα αξιόλογο έμψυχο δυναμικό και οι προσθέσεις παικτών θα μετρηθούν την προσεχή μεταγραφική περίοδο στα δάκτυλα του ενός χεριού. Δεν αποκλείεται αυτοί που θα φύγουν να είναι περισσότεροι.
Η βασική θέση παίκτη που βρίσκεται σε αναζήτηση η ΑΕΛ είναι αυτή του σέντερ φορ, όπου έχει μόνο δύο, τον Σλοβένο Νούνιτς και τον νεαποκτηθέντα τον Ιανουάριο Παπάζογλου. Ουσιαστικά όμως στη διάθεση του τεχνικού είναι μόνο ο Παπάζογλου, αφού ο Νούνιτς λόγω χειρουργείου είναι εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τον Αύγουστο.
Η εισήγηση του Γρηγορίου είναι να παραμείνουν οι δύο παίκτες και να αναζητηθεί ένας ακόμα και εξετάζονται περιπτώσεις για παίκτες από τη Βόρεια Ευρώπη.
Ο Νούνιτς στα δύο χρόνια παρουσίας στην ΑΕΛ πήγε πολύ καλά με 43 παιχνίδια και 8 τέρματα, ενώ ο Παπάζογλου που είναι μαχητής αλλά ακόμα δεν έχει σκοράρει, αγωνίσθηκε σε  8 παιχνίδια.

 

10.000 ΜΑΣΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ
Σε αγορά 10.000 μασκών, οι οποίες όμως θα διατεθούν αποκλειστικά στους κατοίκους των συνοικιών Ρομά σε Νέα Σμύρνη, Γιάννουλη και Τύρναβο αποφάσισε η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά από επικοινωνία που είχε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον πρόεδρο των Ρομά Θεσσαλίας κ. Παϊτέρη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από σήμερα και μέχρι το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού η ΠΑΕ ΑΕΛ θέτει υπό την προστασία της τις συνοικίες (κακώς αναφέρονται ως καταυλισμοί) των Ρομά στη Νέα Σμύρνη, στη Γιάννουλη και στον Τύρναβο. Σήμερα ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ήρθε σε επαφή με τους 1. Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, και 2. Πρόεδρο των Ρομά Θεσσαλίας κ. Παϊτέρη (είναι πατέρας του ενός εκ των τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΕΛ νεαρού Παναγιώτη Παϊτέρη) και τους δήλωσε ότι θέτει στη διάθεσή τους το ποσό που απαιτείται για την αγορά 10.000 μασκών, οι οποίες όμως θα διατεθούν αποκλειστικά στους κατοίκους των ως άνω συνοικιών Ρομά του Νομού Λάρισας για την προληπτική προστασία τους. Η ΠΑΕ ΑΕΛ, εφόσον οι ως άνω μάσκες δεν επαρκέσουν για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των Ρομά των ως άνω συνοικιών του Νομού Λάρισας σε αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα θα επανέλθει με νέα δωρεά μασκών, εφόσον της ζητηθεί. Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί όλους τους πολίτες του Νομού Λάρισας, που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή τις οικογένειες των συνανθρώπων μας Ρομά, που ζουν μαζί μας και οι οποίοι είναι γνωστό ότι επιβιώνουν με πολύ δύσκολες συνθήκες στη ζωή τους, να το πράξουν άμεσα. Η ανθρώπινη υπόσταση είναι μία και χωρίς διακρίσεις».

 

Απεβίωσε ο γιος πρώην παίκτη της ΑΕΛ 

ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Απεβίωσε ο γιος του πρώην παίκτη της ΠΑΕ ΑΕΛ (1976-1979, 77 παιχνίδια, 4 τέρματα) Μίλτου Κουμαριά, Δημήτρης χτυπημένος από τον κορονοϊό.
Συγκεκριμένα, ήταν οικονομικός ελεγκτής σε κρουαζιερόπλοια ξένης εταιρείας και σύμφωνα με μαρτυρίες της συζύγου του, κόλλησε τον ιό σε πλοίο στο Μαϊάμι.
Στη συνέχεια, βρέθηκε στο Μεξικό και εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παρέμεινε διασωληνομένος, αλλά απεβίωσε σε ηλικία 46 ετών.
Ο Κουμαριάς εκτός από την ΑΕΛ αγωνίσθηκε σε Ολυμπιακό και Άρη. Υπήρξε σκάουτερ των «ερυθρολεύκων» επί σειρά ετών, αλλά και προπονητής στις ακαδημίες.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass