Στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας ο Σέρχιο Γιουλ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ EUROLEAGUE

Δημοσίευση: 29 Απρ 2020 21:26

Ο Σέρχιο Γιούλ είναι το νέο μέλος της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας στη Euroleague, για να γίνει ο δεύτερος -μετά τον Λούκα Ντόντσιτς- παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που μπαίνει στο κλαμπ.


Μια… ζωή ο 33χρονος γκαρντ βρίσκεται στη «Βασίλισσα», τη φανέλα της οποίας φόρεσε για πρώτη φορά το 2007. Κι έκτοτε έχει συνδράμει σημαντικά προκειμένου να προστεθούν στη Ρεάλ της ακόμη δύο ευρωπαϊκά τρόπαια.
Με 10.5 πόντους και 3.8 ασίστ ως μέσο όρο καριέρας, ο Σέρχιο Γιούλ λογίζεται δικαίως ως ένας εκ των κορυφαίων κοντών στην ιστορία της Euroleague. Η επιλογή του στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας είναι η απόδειξη της καθολικής αναγνώρισης για έναν παίκτη που -εκτός όλων των άλλων- αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης το 2017. Στη διάρκεια της περασμένης δεκαετίας, είναι δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής (6.125 λεπτά) και εύστοχα σουτ τριών πόντων (410), τέταρτος σε πόντους (2.717), έκτος σε ασίστ (991) και όγδοος σε αξιολόγηση (2.691).
Θυμίζουμε ότι πριν από αυτόν, στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας έχουν ήδη ανακοινωθεί οι:  Κάιλ Χάινς, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Δημήτρης Διαμαντίδης, Λούκα Ντόντσιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Νάντο Ντε Κολό και Γιώργος Πρίντεζης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass