Πάει για 16 ή 23 Μαΐου η επανέναρξη της Bundesliga

ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Δημοσίευση: 29 Απρ 2020 20:20

Προς αναβολή μίας ή δύο εβδομάδων οδεύει η επανέναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος, λόγω των διαφωνιών που υφίστανται μεταξύ της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και των ομόσπονδων κρατιδίων, αναφορικά με την άρση των περιοριστικών μέτρων.


Αν και οι ομάδες της Bundesliga (όπως και αυτές της β’ κατηγορίας) δηλώνουν έτοιμες να ξαναμπούν στο γήπεδο στις 9 Μαΐου, το σενάριο αυτό απομακρύνεται, καθώς απαιτείται η σύμφωνη γνώμη της ηγεσίας, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Η τηλεδιάσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ με τους επικεφαλής των 16 ομόσπονδων κρατιδίων, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για αύριο  Πέμπτη (30/4), αναβλήθηκε κατά μία εβδομάδα και ορίστηκε για τις 6/5.
Ακόμη κι αν από τη διάσκεψη αυτή ανάψει «πράσινο φως» για την επανέναρξη των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων (εξυπακούεται κεκλεισμένων των θυρών), τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια δεν θα επιτρέψουν τη διεξαγωγή αγώνων στις 9 Μαΐου. Από κει και πέρα, εφόσον συμφωνήσουν όλοι, η Bundesliga θα μπορούσε να επανεκκινήσει στις 16 ή το αργότερο στις 23 Μαΐου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass