Τι θα γίνει με τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Λαρισαίων

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΪΟΥ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ - ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2020 22:06

Τηλεδιάσκεψη έκανε χθες ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με τους απ’ όλη τη χώρα και στην οποία συμμετείχαν και μέλη των αθλητικών τμημάτων των Δήμων με αντικείμενο τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων της δύναμής τους μετά το κλείσιμο λόγω της πανδημίας.


Στη σύσκεψη από τον Δήμο Λαρισαίων μετείχε ο δήμαρχος Αποστόλης Καλογιάννης, που έκανε ανάλυση όλων των αθλητικών χωρών και ζήτησε να πληροφορηθεί τις αποφάσεις του υφυπουργείου Αθλητισμού.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε ότι το άνοιγμα θα γίνει σιγά-σιγά με μικρά βήματα, γιατί καλύτερα να παραμείνουν κλειστές δυσαρεστώντας τον κόσμο, παρά να υπάρξει ένα κρούσμα κορονοϊού που μπορεί να αναστατώσει την κοινωνία κάθε Δήμου και να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα.
Για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λαρισαίων η συζήτηση περιστράφηκε περισσότερο στο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, το οποίο δεν θα λειτουργεί ακόμα όπως και το κολυμβητήριο του Αλκαζάρ καθώς θα πρέπει να εκφράσουν άποψη οι ειδικοί για να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία των αθλητών.
Το ευχάριστο είναι στις 4 Μαΐου θα ανοίξουν οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτουν στίβο αλλά μόνο για ατομικές προπονήσεις και αυτές θα είναι του Κουκουλίτσιου-Μουσιάρη, της Ανθούπολης και της Νεάπολης υπό τον όρο ότι θα υπάρχει επαρκής φύλαξη αυτών για να επιβλέπονται οι αποστάσεις μεταξύ των αθλουμένων.
Δεν θα λειτουργήσουν τα αποδυτήρια και έγινε σύσταση να αφαιρεθούν οι μπασκέτες, όπου υπάρχουν, αν είναι εφικτό για να μην υπάρξει ομαδική άθληση.
Σ’ αυτές θα γίνονται μόνο ατομικές προπονήσεις.
Επίσης για τα όργανα που υπάρχουν δίπλα από την κοίτη του Πηνειού, επειδή ο ιός στο μέταλλο επιβιώνει τρεις μέρες, θα πρέπει να σκεπαστούν από ειδικό υλικό για να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν από τους πολίτες.
Ο δήμαρχος Λαρισαίων Αποστόλης Καλογιάννης τόνισε ότι θα παρθούν όλα τα μέτρα με πρωταρχικό στόχο την ασφαλή άθληση των πολιτών.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass