Τέλος Στάνκοβιτς-Γκοΐκοβιτς

*ΠΟΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΥ *ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2020 21:06

Η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των επαγγελματικών ομάδων στις 5 Μαΐου προκάλεσε θετικό αντίκτυπο στην ΠΑΕ ΑΕΛ, με τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου να δηλώνει χθες στην «Ε»: «Έγινε ένα βήμα προς την κανονικότητα. Σίγουρα δεν λύνουμε όλα τα προβλήματα αλλά θα μπορούμε να έχουμε προπονητικούς ρυθμούς. Περιμένουμε τη συνέχεια με γνώμονα την ασφαλή άθληση».


Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά από δύο περίπου μήνες λόγω της πανδημίας και ήδη ειδοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες που είναι στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας. Δύο όμως πήραν «κόκκινη κάρτα» και αυτοί είναι ο Αλεξάντερ Γκοΐκοβιτς και ο Νίκολα Στάνκοβιτς που η διοίκηση επιθυμεί να λύσει τη συνεργασία μαζί τους.
Ο Γκοΐκοβιτς στην κανονική περίοδο αγωνίσθηκε σε ένα παιχνίδι, ενώ ο Στάνκοβιτς σε 14 αγώνες.
Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει οι διοικητικοί της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι δύο παίκτες είναι πληρωμένοι στα δεδουλευμένα τους, αλλά από κει και πέρα, δεν έχουν πάρει άλλα χρήματα. Στόχος είναι όπως αναφέραμε οι δύο παίκτες να κάνουν προσφυγή.
Στο μεταξύ από τους υπόλοιπους παίκτες στην επανεκκίνηση θεωρείται απίθανο να δώσουν το "παρών" οι: Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μούζεκ και βέβαια ο Νούνιτς που κάνει αποθεραπεία στη Σλοβενία. Οι τρεις πρώτοι δεν μπορούν να ταξιδέψουν λόγω των περιοριστικών μέτρων που υπάρχουν στις χώρες τους για την πανδημία.
Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Στις 18 Μαΐου θα αξιολογηθεί από το διοικητικό συμβούλιο της Super League η κατάσταση στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τότε θα παρθεί απόφαση για την εκκίνηση των πλέι οφ και πλέι άουτ.
Αισιόδοξοι αναφέρουν ως ημερομηνία επανεκκίνησης ακόμα και τέλη Μαΐου, αλλά ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είπε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας στις 15 Ιουνίου, όπως επιθυμούν οι ομάδες. Έχουμε δρόμο ακόμα, είναι μία πυλωτική φάση που πάμε βήμα-βήμα, δειλά-δειλά.
Δοκιμάζουμε αυτή τη στιγμή τη λειτουργία των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, είτε ανήκουν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είτε στους Δήμους, που η πλειονότητα των εγκαταστάσεων ανήκει στους Δήμους, είτε στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας είτε των άλλων αθλημάτων».
ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ
Την ερχόμενη βδομάδα θα υπάρχει και συνάντηση εκπροσώπων της Super League με εκπροσώπους του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών) για τα συμβόλαια των παικτών. Οι ΠΑΕ σύμφωνα με πληροφορίες ζητάνε μείωση της τάξης του 30-40%, ενώ οι ποδοσφαιριστές θέλουν την ίδια μείωση στο ποσό που ήταν στις δόσεις κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω πανδημίας.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass