Ανοίγουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά όχι για όλους

*ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΜΟΝΟ Η ΧΑΪΔΩ ΑΛΕΞΟΥΛΗ! *ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ *ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ *ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΕΑΚ *ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γ. ΚΟΥΡΔΗΣ

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2020 21:49

Ανοίγουν σήμερα οι αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά όχι για όλους. Συγκεκριμένα θα ανοίξουν το εθνικό στάδιο Αλκαζάρ, αλλά δικαίωμα προπόνησης έχει μόνο η αθλήτρια του στίβου Χάιδω Αλεξούλη, που διεκδικεί ολυμπιακό όριο.


Από κει και πέρα θα ανοίξουν τα γήπεδα τένις, όπου μπορούν να γυμναστούν οι αθλητές των ομάδων.
Ο πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας Γιάννης Κουρδής τόνισε ότι θα υπάρχει σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων, που ορισμένες έχουν ανακαινισθεί, ενώ έχει έρθει και απολυμαντικό υλικό, ώστε η άθληση να είναι απόλυτα ασφαλής. Επίσης τόνισε ότι είναι υπέρ της διοργάνωσης εκδηλώσεων στο ΕΑΚ, όταν επανέλθει η αθλητική εγκατάσταση στην κανονικότητα, αλλά με τους προβλεπόμενους όρους υγιεινής. Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε κάποια δραστηριότητα, στην οποία όμως θα συμμετέχουν λίγοι αθλητές.
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Όπως έγραψε η «Ε» μετά την τηλεδιάσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και του δημάρχου Λαρισαίων Αποστόλη Καλογιάννη τρεις μόνο αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λαρισαίων θα ανοίξουν σήμερα για ατομική άθληση και είναι αυτές που έχουν ταρτάν. Ανοίγουν τα αθλητικά κέντρα: Β’ Νεάπολης, Ανθούπολης, Κουκουλίτσιου – Μουσιάρη.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass