Απολύμανση σε αθλητικούς χώρους των Φαρσάλων

*ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΘΛΗΣΗ

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2020 20:48

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Φαρσάλων ανοίγει από σήμερα Τρίτη (5/5), τις ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις του οργανισμού (Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων και Βοηθητικό Γήπεδο Φαρσάλων) καθώς και όλους τους  ανοιχτούς χώρους άθλησης της επαρχίας

Φαρσάλων, ώστε να είναι διαθέσιμοι στο κοινό προς χρήση, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις: Επιτρέπεται μόνο η ατομική άθληση, ο αθλούμενος οφείλει να τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και αποστάσεων που έχουν τεθεί από τις αρμόδιες αρχές, απαγορεύεται ο συνωστισμός και η άσκηση ομαδικών αθλημάτων από σωματεία και οργανισμούς καθώς και η χρήση των αποδυτηρίων όλων των παραπάνω χώρων. Κλειστά μέχρι νεωτέρας παραμένουν τα Κλειστά Γυμναστήρια καθώς και όλοι οι εσωτερικοί χώροι άθλησης.
Επίσης χθες με εντολή του προέδρου κ. Χρήστου Μπασαγιάννη και σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων κ. Νικόλαο Γκατζόγια, πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Δημοτικού Σταδίου Φαρσάλων, του βοηθητικού γηπέδου καθώς και στους περιβάλλοντες χώρους αυτών, σύμφωνα με τις υγειονομικές οδηγίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass