Η LaLiga περιμένει 25-30 κρούσματα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2020 20:29

Μεταξύ 25 και 30 ποδοσφαιριστών που είναι ασυμπτωματικοί, θα είναι τα θετικά κρούσματα που περιμένει η LaLiga στα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές των ομάδων πρώτης και δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία.

Ένας υπολογισμός που βασίζεται στη διείσδυση του ιού στην Ισπανία σε σύγκριση με την Bundesliga. Μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα, σε 48 ώρες, οι αθλητές μπορούν να ξεκινήσουν την πρώτη φάση της προπόνησης, ατομικά. Στο γερμανικό πρωτάθλημα υπάρχουν 10 θετικά από τα 1.724 τεστ που έχουν διεξαχθεί μεταξύ παικτών, τεχνικών, φυσιοθεραπευτών και ατόμων κοντά στις ομάδες. Όσοι βρίσκονται θετικοί θα πρέπει να απομονωθούν για δύο εβδομάδες και η επιστροφή τους στην προπόνηση θα αναβληθεί τουλάχιστον 15 ημέρες εν αναμονή νέου ελέγχου μετά από αυτήν την περίοδο. Όπως σημειώνουν οι Ισπανοί, ο αριθμός των γενικών θετικών κρουσμάτων θα είναι γνωστός, χωρίς όμως περαιτέρω αναφορές, λόγω του νόμου περί προστασίας δεδομένων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass