Σταθερά σε τρία γκρουπ οι προπονήσεις της ΑΕΛ

ΗΡΘΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΣΕΤΣΕΡΟΒΙΤΣ, ΜΟΥΖΕΚ, ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ - ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ Ο ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2020 22:21

Μέσα σε καλό κλίμα, με όρεξη για δουλειά και χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, σε τρία γκρουπ, που είναι σταθερά.


Οι προπονήσεις διεξάγονται σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής, το πρώτο γκρουπ προπονείται στις 9.30 το πρωί και τα άλλα δύο στις 5 και 7 το απόγευμα, αντίστοιχα, χωρίς οι ποδοσφαιριστές να έχουν πρόσβαση στα αποδυτήρια, στο γυμναστήριο και τους υπόλοιπους κλειστούς χώρους των εγκαταστάσεων.
Το κύριο βάρος επικεντρώνεται στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ στη λαρισινή ομάδα περιμένουν την απόφαση της ιατρικής τηλεδιάσκεψης, εάν δηλαδή αλλάξει κάτι στη λειτουργία του προγράμματος, από τον ΕΟΔΥ.
Από κει και πέρα, χθες αφίχθησαν στη θεσσαλική πρωτεύουσα και οι Μιλοσάβλιεβιτς, Μούζεκ, Σετσέροβιτς, οι οποίοι θα παραμείνουν για 14 ημέρες σε καραντίνα στα σπίτια τους, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο.
Μαζί τους ήρθε και ο Γκοΐκοβιτς, ο οποίος όμως έχει ειδοποιηθεί να λύσει το συμβόλαιό του και δεν υπολογίζεται.
Όσον αφορά στον γκολκίπερ Κρίστινσον, αναμένεται στη Λάρισα τη Δευτέρα, ενώ ο Αλί Γκαζάλ παραμένει στο Βέλγιο καθώς βρίσκεται σε μέρες εγκυμοσύνης η Βελγίδα σύζυγος του και θα επιστρέψει, μάλλον, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Οι προπονήσεις ανά γκρουπ θα συνεχισθούν μέχρι νεωτέρας, με όλες τις ομάδες να ελπίζουν ότι στις 19 Μαΐου θα κάνουν και ομαδικές προπονήσεις, περιμένοντας να δοθεί το  «πράσινο» φως για να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στα μέσα Ιουνίου, για να ολοκληρωθούν τον Ιούλιο, χωρίς την παρουσία θεατών.

 

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ
Εν τω μεταξύ, οι αρχηγοί των ομάδων της Super League 1 θα πραγματοποιήσουν νέα τηλεδιάσκεψη σήμερα, στις 21:00, για να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους, ύστερα από την πρόταση που τους έγινε για «γενναία» περικοπή των ετήσιων απολαβών τους. Συγκεκριμένα, η Λίγκα πρότεινε  μείωση 25% στα ετήσια συμβόλαια, το οποίο μεταφράζεται σε 83% για τους 2,5 μήνες της πανδημίας. Τις προηγούμενες τρεις ημέρες, οι αρχηγοί μετέφεραν όσα συζητήθηκαν στην πρώτη τηλεδιάσκεψη στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και αύριο αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις τους. Το βέβαιο είναι πως η πρόταση της Λίγκας δεν πρόκειται να γίνει δεκτή, αφού οι παίκτες θεωρούν πως το «ψαλίδι» είναι δυσβάσταχτο, ειδικά για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν υψηλά συμβόλαια ή έχουν μείνει πολλούς μήνες απλήρωτοι. Αυτό σημαίνει πως από αύριο θα αρχίσει ένας νέος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ της Λίγκας και των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή», αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, ακόμα κι αν ανάψει το «πράσινο φως» η κυβέρνηση. Υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα, τα οποία αναμένεται να συζητηθούν τις προσεχείς ημέρες.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass