Εκτός ομάδας τέθηκαν Ουάρντα και Μασούρας

*ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΕΛ *ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΩΝ ΣΕΤΣΕΡΟΒΙΤΣ, ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΜΟΥΖΕΚ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2020 22:07

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην ΑΕΛ, καθώς με προσωπική απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια τίθενται εκτός ομάδος για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα, οι δανεικοί ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, Αμρ Ουάρντα

και Γιάννης Μασούρας.

Ο πρώτος απείχε από τις τρεις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ενώ όσον αφορά στον δεύτερο δεν έγιναν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, για τη μη συνέχιση της συνεργασίας.
Κατά τα άλλα μια εβδομάδα μετά την επανεκκίνηση λόγω της διακοπής εξαιτίας του κορονοϊού συμπλήρωσαν χθες οι παίκτες της ΑΕΛ και με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε το πρόγραμμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Η άνοδος της θερμοκρασίας σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα, τροποποίησε κάπως και το πρόγραμμα, το οποίο και σήμερα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.
Οι παίκτες δουλεύουν με διάθεση, προσπαθώντας να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και σιγά-σιγά να επανέλθουν σε ρυθμούς όπως ήταν και πριν την πανδημία, με την ελπίδα να είναι στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας όταν αποφασιστεί να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και πλέι άουτ, στη Super League 1, πιθανόν στα μέσα Ιουνίου.
Μάλιστα έκαναν και λιπομέτρηση, ελέγχοντας έτσι το λίπος που έχουν στο σώμα και τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν από το ιατρικό επιτελείο των «βυσσινί».
Από κει και πέρα, αρνητικά ήταν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι αφιχθέντες από Σερβία, o Σετσέροβιτς, ο Μιλοσάβλιεβιτς και ο Μούζεκ, που όμως τέθηκαν σε καραντίνα δύο εβδομάδων σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όπως και ο Γκοΐκοβιτς, αλλά μαζί με τον Στάνκοβιτς έχουν πάρει οδηγία να μην προπονούνται με την ομάδα, καθώς τους ζητήθηκε να λύσουν τα συμβόλαιά τους.
Εν τω μεταξύ, στη Λάρισα επέστρεψε και ο γκολκίπερ Κρίστινσον, ο οποίος για δύο εβδομάδες θα παραμείνει σπίτι του.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass