Ανεβάζουν στροφές στην ΑΕΛ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ *ΔΙΠΛΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΡΕΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2020 21:00

Ανεβαίνει σιγά-σιγά στα ύψη ο υδράργυρος στη θεσσαλική πρωτεύουσα και παράλληλα ανεβάζουν στροφές και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, που συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, ώστε να βρεθούν στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας όταν δοθεί το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και πλέι άουτ, στο πρωτάθλημα της Super League.


Ο τεχνικός των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του είναι πολύ ευχαριστημένοι από την επαγγελματική συνέπεια που δείχνουν οι παίκτες του, οι οποίοι κάνουν και προσωπικές θυσίες για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
Είναι δε διπλά ικανοποιημένος, διότι μέχρι τώρα δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων που γίνονται ανά γκρουπ και οι κανόνες που προβλέπει το πρωτόκολλο τηρούνται κατά γράμμα, ενώ βαρύτητα δίνεται στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στην τεχνική.
Χθες το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, σήμερα θα γίνει μία προπόνηση το πρωί, αύριο μία, ενώ μεθαύριο Κυριακή θα δοθεί στους παίκτες ρεπό.
Εν τω μεταξύ, αναμένεται και ο Αλί Γκαζάλ στη Λάρισα από το Βέλγιο, ο οποίος θα παραμείνει σε καραντίνα 14 ημερών στο σπίτι του, μετά και το τεστ όπου θα υποβληθεί για τον κορονοϊό.

7 'Η 14 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ
Η προσπάθεια επανέναρξης του ελληνικού ποδοσφαίρου μπαίνει στην τελική ευθεία της. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, μέχρι σήμερα η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ θα στείλει στη Super League τα μέτρα που θα λαμβάνονται σε περίπτωση κρούσματος κορονοϊού.
Αν δεν αποφασίσει 14ήμερη καραντίνα όλης της ομάδας, παρά μόνο του παίκτη ή των παικτών που θα έχουν προσβληθεί, οι σύλλογοι της Super League αναμένεται να ψηφίσουν την προσεχή Δευτέρα (18 Μαΐου), υπέρ της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πλάνο των στελεχών της Super League είναι το εξής:
α) Επανεκκίνηση των πλέι οφ από τις 7 Ιουνίου ή το αργότερο στις 14 Ιουνίου, δηλαδή περιθώριο τριών επιπλέον εβδομάδων για προπονήσεις.
β) Λήξη της σεζόν μαζί με ημιτελικούς και τελικό Κυπέλλου στο τέλος Ιουλίου.
γ) Ολιγοήμερες διακοπές (15 ημερών) για τους παίκτες των περισσότερων ομάδων.
δ) Έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 6 Σεπτεμβρίου.
*Αυτό είναι το τωρινό πλάνο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και το ΔΣ της Super League με τηλεδιάσκεψη την προσεχή Δευτέρα, προκειμένου να επικυρωθεί από τη Λίγκα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass