Προβάρει τη φανέλα της Ιντερ ο Νίκος Μπότης

*Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2020 20:05

Μπορεί το όνομα του Γιώργου Βαγιαννίδη να μονοπωλεί το ελληνικό ενδιαφέρον για την Ίντερ -με τον 19χρονο να ενημερώνει τη διοίκηση του τριφυλλιού ότι θέλει να παίξει στο εξωτερικό- αλλά άλλο ένα Ελληνόπουλο ετοιμάζεται να φορέσει τη νερατζούρα φανέλα.


Συγκεκριμένα, τα ιταλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν τις επαφές της ομάδας του Μιλάνο με τον ΠΑΟΚ για τον Λαρισαίο γκολκίπερ Νίκο Μπότη, γιο του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Μπότη. Ο 16χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 31/3/2004 στη Λάρισα) τερματοφύλακας προβάρει ήδη τη φανέλα της Ίντερ.
Οι συζητήσεις της ιταλικής ομάδας με τον Δικέφαλο βρίσκονται στο τελικό σημείο. Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 20% για τον Μπότη, ο οποίος στις 4/9/2019 είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα η περίπτωση είναι τόσο προχωρημένη που ο έφηβος του Δικεφάλου απλά περιμένει την απελευθέρωση των πτήσεων -οι οποίες παραμένουν ακόμη καθηλωμένες λόγω κορονοϊού- για να πετάξει στο Μιλάνο και να υπογράψει με την Ίντερ. Ο Μπότης, ο οποίος βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2014 προερχόμενος από τον Ajax Λάρισας, προορίζεται για τις μικρές ηλικιακά ομάδες της Ίντερ.
ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΛΑΝ
Κι όμως ο Νίκος Μπότης έχει ξαναβρεθεί στο Μιλάνο. Είχε δοκιμαστεί από την έτερη μεγάλη ομάδα της πόλης, τη Μίλαν. Ωστόσο, οι ροσονέρι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην απόκτησή του. Ο Μπότης ήδη έχει ξεχωρίσει για τα σωματικά του χαρακτηριστικά.
Σε ηλικία 16 ετών έχει ανάστημα 1,91 μέτρα, αν και όσοι τον έχουν δει ομολογούν ότι έχει περιθώρια βελτίωσης σε ρεφλέξ, αλλά και τις αντιδράσεις με τα πόδια. Την τρέχουσα σεζόν με την Κ-17 αγωνίστηκε σε εννέα αγώνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass