Ιντερ, Μπάγερν και Ρεάλ στη «μάχη» με τον κορονοϊό

*ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2020 20:12

Μετά τη FIFA, που ανακοίνωσε προχθές τη διοργάνωση ενός αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την καταπολέμηση του κορονοϊού, χθες ήταν η σειρά των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ να κινητοποιηθούν αναλόγως.

Οι τρεις από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους ανακοίνωσαν, μέσω δελτίου Τύπου, ότι θα διοργανώσουν το τουρνουά «Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αλληλεγγύης», που θα διεξαχθεί το 2021 στη Μαδρίτη, στο Μόναχο και στο Μιλάνο. Τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν για την ενίσχυση του προσωπικού και των ιδρυμάτων υγειονομικής περίθαλψης στην Ισπανία και την Ιταλία, τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, αντιμετωπίζοντας τoν Covid-19.
«Οι τρεις σύλλογοι επιθυμούν να μεταδώσουν ένα μήνυμα αλληλεγγύης και αδελφότητας μεταξύ των λαών της Ευρώπης. Οι ημερομηνίες θα εξαρτηθούν από το επίσημο ημερολόγιο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν όταν μπορούν να οργανωθούν με την παρουσία του κοινού στα στάδια. Ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης-Ίντερ θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη, η αναμέτρηση Ίντερ-Μπάγερν στο Μιλάνο και η συνάντηση Μπάγερν-Ρεάλ Μαδρίτης στο Μόναχο. Κάθε φιλοξενούμενος σύλλογος θα προσκαλεί διαδοχικά μια αντιπροσωπεία προσωπικού υγείας που συνεχίζει να καταπολεμά την πανδημία. Οι τρεις σύλλογοί μας θέλουν να δείξουν σε αυτούς τους ήρωες την αλληλεγγύη, τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας» διευκρινίζεται ειδικότερα στο δελτίο Τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους Μαδριλένους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass