Οι εξετάσεις συνεχίζονται...

*ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΠΡΙΜ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ *ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2020 21:00

Οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται και μαζί συνεχίζονται οι εξετάσεις των παικτών της ΑΕΛ που στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι άουτ, την περασμένη Δευτέρα με αντίπαλο το ΝΠΣ Βόλος, τις πέρασαν με απόλυτη επιτυχία(κέρδισαν με 3-1). Για τον λόγο αυτό ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου τους έδωσε διήμερη άδεια.


Σήμερα επανέρχονται στις προπονήσεις και οι εξετάσεις των παικτών συνεχίζονται στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας στην Αθήνα, με τον Ατρόμητο Αθηνών, που είναι αρκετά δύσκολο και η λαρισινή ομάδα ψάχνει μία νίκη που ίσως την ξαναφέρει στην 7η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί υπό προϋποθέσεις στην Ευρώπη.
Στη διάθεση του προπονητή δεν θα βρίσκονται για μία ακόμα φορά οι παίκτες που αποτελούν παρελθόν και είναι οι: Μπάλας, Γκόλιας, Κάτσε, Γκοΐκοβιτς, Στάνκοβιτς αλλά και ο Ουάρντα που τελείωσε ο δανεισμός του.
Παράλληλα, ερωτηματικό αποτελεί ο Νίκος Καρανίκας που τέθηκε εκτός αποστολής στον τελευταίο αγώνα και δεν υπάρχει κάτι νεότερο, καθώς όλες οι πλευρές τηρούν σιγή ιχθύος.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
Για την ΑΕΛ δύο είναι οι μεγάλοι στόχοι αυτή τη στιγμή, ο πρώτος είναι αγωνιστικός και αφορά στην απόκτηση ενός σέντερ φορ περιοχής και μάλιστα ο μεγαλομέτοχος κ. Κούγιας έλεγε ότι θα δαπανήσει αρκετά χρήματα για την απόκτηση τέτοιου ποδοσφαιριστή.
Ο άλλος είναι εξωαγωνιστικός και αφορά στις εργασίες στο Αλκαζάρ ώστε να χρησιμοποιηθεί ως έδρα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΘΕΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ
Ο Παναιτωλικός κατέθεσε αίτημα αναδιάρθρωσης στο διοικητικό συμβούλιο της Super League και θα συζητηθεί στο Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης της διοργανώτριας αύριο Παρασκευή (26/6).

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass