Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας πάντα κάτι νέο συμβαίνει

SUMMER BASKETBALL 3 ON 3 TOURNAMENT - ERASMUS

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2020 20:00

Με επιτυχία έγινε τουρνουά μπάσκετ 3χ3 για τους φοιτητές Erasmus του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας λίγες μέρες πριν την αναχώρηση για τις πατρίδες τους. Οι αγώνες έγιναν στα υπαίθρια γήπεδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα (Γαιόπολις) στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής με αθλητικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.


Σκοπός των δράσεων στον τομέα του αθλητισμού είναι να προωθήσουν τη συμμετοχή στον αθλητισμό, τη σωματική άσκηση και τον εθελοντισμό. Οι φοιτητές Erasmus συμμετέχουν μαζί με άλλους φοιτητές σε μια σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων που υλοποιεί το πανεπιστήμιο.
Επίσης συμμετέχουν στις εκπαιδευτικές εκδρομές, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, που στόχο έχουν την πληρέστερη κατανόηση του περιβάλλοντος αλλά και του πολιτισμού μας.
Οι ειδικοί στόχοι που επιδιώκει το πρόγραμμα Erasmus+ στον τομέα του αθλητισμού είναι η προώθηση του εθελοντισμού στον αθλητισμό, καθώς και της κοινωνικής ένταξης, των ίσων ευκαιριών και της ευαισθητοποίησης όσον αφορά στη σπουδαιότητα της επωφελούς για την υγεία σωματικής άσκησης μέσω της αυξημένης συμμετοχής και της ισότιμης πρόσβασης όλων στον αθλητισμό.
Οι δράσεις στον τομέα του αθλητισμού συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ευρωπαϊκής διάστασης στον αθλητισμό με τη δημιουργία, την ανταλλαγή και τη διάδοση εμπειριών και γνώσεων σχετικά με διάφορα θέματα που επηρεάζουν τον αθλητισμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Τέλος, τα σχέδια στον τομέα του αθλητισμού τα οποία υποστηρίζονται από το πρόγραμμα Erasmus+ έχουν ως σκοπό την αύξηση της συμμετοχής σε αθλητικές και εθελοντικές δραστηριότητες και σε δραστηριότητες σωματικής άσκησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass