Υποβιβάστηκε ο Πανιώνιος

*ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ 0-0 ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ *ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕ... ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2020 20:20

Μετά από 23 διαδοχικές σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, ο Πανιώνιος αποχαιρέτησε χθες τη Super League. Αν και οι «κυανέρυθροι» απέσπασαν 0-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στην τελευταία αγωνιστική των play-out, η «λευκή» ισοπαλία που πήρε η Ξάνθη από την ΑΕΛ στη Λάρισα ήταν καταδικαστική για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που υποβιβάζεται μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία της (αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή μέσω... αναδιάρθρωσης).


Η σωτηρία για τον Πανιώνιο θα μπορούσε να έρθει στο 90’+1’, όταν ο Τσιλούλης έκανε τρομερή ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, όμως η μπάλα βρήκε ελάχιστα σε πόδι αμυνομένου και «έξυσε» το αριστερό δοκάρι του Μέγερι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Γκάλο, Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης, Νάτσος (80’ Ούμπιντες), Μπουσούλατζιτς, Ραμπέγιο, Ανδρούτσος (67’ Γιακουμάκης), Ενσικουλού (67’ Βέλλιος), Μανούσος (90’+1’ Νταβιώτης)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης (87’ Δούμτσιος), Κόρμπος, Ρέντζας, Μαξίμοβιτς (79’ Οικονομίδης), Αραμπούλι (59’ Άρτσε), Παπανικολάου, Τσιλούλης
Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Νικηφόρα ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός τις υποχρεώσεις του στα φετινά play out της Super League, τερματίζοντας στη 12η θέση της κατάταξης και πανηγυρίζοντας την παραμονή του. Οι Αγρινιώτες υπερασπίστηκαν με 1-0 την έδρα τους, απέναντι στον Βόλο, ο οποίος κατέλαβε την 11η θέση.
Ο Βόλος άγγιξε το 1-0 στο 2’ με τον Μήτογλου, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Μαξ, «έπιασε» την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φερνάντες. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί, αλλά στο 31’ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν μοιραίο λάθος της άμυνας του Βόλου, γράφοντας το 1-0. Ο Μπαΐροβιτς βρήκε με σέντρα τον Ντουάρτε, ο οποίος με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ, το οποίο έμεινε αμετάβλητο μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Δίχως εκπλήξεις και φάσεις κύλησε η επανάληψη, με μοναδική εξαίρεση το γκολ του Κυζιρίδη στο 79’, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ και δεν επέτρεψε στον Βόλο να ισοφαρίσει σε 1-1.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Χεσούς Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Παρράς, Λιάβας, Ταχάρ (79’ Τσιγγάρας), Ντουάρτε (79’ Μπελεβώνης), Ντάλσιο, Αριγίμπι (61’ Μουνιέ), Ρόσα (61’ Αλβάρες), Μπαΐροβιτς (89’ Καββαδίας).
ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος (69’ Κορέλας), Μήτογλου, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Μπαλογιάννης (90’ Μπάλλας), Μουνίθ, Κυζιρίδης, Γέντρισεκ (55’ Ζοάο).
ΙΣΟΠΑΛΟΙ ΣΤΗΝ... ΑΓΓΑΡΕΙΑ
Στην πρώτη θέση της κατάταξης των play out της Super League (σ.σ. 7ος στη γενική κατάταξη) ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του, μετά το κλείσιμο της αυλαίας της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής, που τον βρήκε ισόπαλο 1-1 με τη Λαμία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Το αποτέλεσμα δεν... επηρέασε ούτε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πανηγύρισαν και αυτοί την παραμονή τους.
Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 18’. Ο Ριέρα βρήκε τον Κρέσπι, με τον τελευταίο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν να ισοφαρίσουν γρήγορα, είχαν τις ευκαιρίες, είδαν το γκολ του Αραβίδη στο 39’ να ακυρώνεται ως οφσάιντ, αλλά πήραν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια με το εις βάρος τους 1-0.
Ό,τι δεν κατάφερε η Λαμία στο πρώτο μέρος, πάντως, το πέτυχε στην επανάληψη, με τον Βασιλόγιαννη στο 50’ να βρίσκει τον Μπιανκόνι, ο οποίος ήταν αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι και με ωραία εκτέλεση διαμόρφωσε το 1-1, που ήταν και τελικό σκορ στην... αγγαρεία των δύο ομάδων, καθώς η αναμέτρηση δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μπ. Φερνάντεθ, Μπελόκ, Σίτο (83’ Τζίμας), Ριέρα, Αλί Μπαμπά (46’ Μπαράλες), Κρέσπι.
ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας (84’ Καραγιάννης), Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης (75’ Νικολόπουλος), Μπουλούλης, Μπαχανάκ, Ρόμανιτς, Αραβίδης (84’ Σασί), Μπιανκόνι (68’ Καραμάνος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass