Στον τελικό Θεσσαλίας το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας

ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΟ 2ο ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ 3-2 ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΟΡΙΩΝ - ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 6ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2024 11:50

Στον τελικό Θεσσαλίας στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδόσφαιρου Λυκείων προκρίθηκε το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας, το οποίο επικράτησε χθες στην Καρδίτσα του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας με 3-2, μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι.

Η ομάδα της Λάρισας προηγήθηκε με τον Μπιώτη (0-1), για να ισοφαρίσουν στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, αλλά ο Βογιατζάκης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα της Λάρισας γράφοντας το 1-2.
Τη σκυτάλη πήρε ο Παπαδάκος, ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι που πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, μείωσαν σε 2-3, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι περισσότερο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας ξεπέρασε το εμπόδιο της ομάδας που πέρυσι την υποχρέωσε σε αποκλεισμό. Στον τελικό Θεσσαλίας το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας θα αντιμετωπίσει Λύκειο από τον γειτονικό Βόλο.
7ο ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Καμάκας): Μπαρούτας, Μανάκας, Μαξακούλη, Τσιπλικιάρης, Τσούτσος, Διβανές, Παπαδάκος, Κούρτι, Βογιατζάκης, Μπιώτης, Νικολακούλης (Κυριακίδης, Μήτρος, Στάμος).

 

ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ 6ο ΚΑΙ 4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σε αγώνα που διεξήχθη στην Αθήνα, το 4ο ΓΕΛ Λάρισας υποχρεώθηκε σε ήττα από το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου με 2-1 σετ και ολοκλήρωσε την πορεία του στη φετινή διοργάνωση. Η λαρισινή ομάδα προηγήθηκε με 25-20 στο 1ο σετ, αλλά οι αντίπαλες ισοφάρισαν σε 1-1 κερδίζοντας το 2ο σετ με το ίδιο σκορ και πήραν τη νίκη στο τάι-μπρέικ με 15-8.
4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μ. Μπλιώνα): Παιδοκούκη, Μαργαριτοπούλου, Γκούμα, Τσάμογλου, Λίταινα Π., Κυριζοπούλου, Σιώμου (Λ.), Αποστόλου, Ευστρατιάδη, Καπούτσι, Λίταινα Χρ., Δραγατσίκη, Λίταινα Σ.Δ.
Τέλος, σε ήττα εκτός έδρας υποχρεώθηκε και το 6ο ΓΕΛ Λάρισας στο ποδόσφαιρο κοριτσιών με σκορ 7-0 από το 4ο ΓΕΛ Καρδίτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass