«Αντίο» με ισοπαλία

*ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ (Κ19)

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2024 10:24

Ισόπαλη 3-3 αναδείχθηκε η εθνική Νέων (Κ19) με αντίπαλο τη Σερβία,

στον τελευταίο αγώνα της για τον 4ο όμιλο της Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Έτσι, η «γαλανόλευκη» ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με μία ισοπαλία και δύο ήττες στη διοργάνωση. Το χθεσινό ματς που έγινε στην Ταμπούα της Πορτογαλίας ήταν συναρπαστικό, καθώς οι δύο ομάδες -έχοντας ήδη αποκλειστεί- έπαιξαν εντελώς απελευθερωμένα. Η εθνική βρέθηκε πίσω 0-2 στις αρχές του β’ ημιχρόνου από γκολ των Σεραφίμοβιτς (3’), Σλίβιτς (48’). Όμως έβγαλε αντίδραση και με σκόρερ τους Αλεξίου (59’, 78’), Καλοσκάμη (72’) «γύρισε» το ματς και άγγιξε τη μεγάλη ανατροπή. Ωστόσο, ο Σλίβιτς ήταν αυτός που «μίλησε» τελευταίος, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3 στο 88’.
Μακράν κορυφαίος της Ελλάδας στη διοργάνωση ήταν ο αρχηγός της, Χρήστος Αλεξίου. Ο σέντερ μπακ της Ίντερ αναδείχθηκε, μάλιστα και πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, με 3 γκολ καθώς είχε σκοράρει και στο πρώτο ματς με την Πορτογαλία (1-2).
Η έκπληξη έγινε στο άλλο ματς του ομίλου, όπου η Δανία νίκησε 2-0 την Πορτογαλία στην Κοϊμπρα και προκρίθηκε στην τελική φάση, αφήνοντας έξω τους «οικοσεσπότες».
Η σύνθεση της εθνικής (Τάσος Θέος): Καρακασίδης, Γεωργιάδης (61’ Λιατσικούρας), Αλεξίου, Κάτρης, Δεληγιάννης, Κοντούρης, Μπάκουλας, Ανδρικόπουλος (46’ Μπ. Κωστούλας), Καλοσκάμης (90+3’ Μαρούτσης), Γκούμας (61’ Πασαχίδης), Γκιτέρσος (88’ Παπακανέλλος).

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass