Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2024 11:00

Στην Καρδίτσα αγωνίζεται η Μικτή Κ-15 κοριτσιών της ΕΠΣΛ

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γυναικών Κ-15 η ΕΠΣΛ αγωνίζεται σήμερα στην Καρδίτσα (16:00, γήπ. Ρούσσου) με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣΚ. Στόχος της λαρισινής ομάδας η νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου Ομίλου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΠΣ Λάρισας    10
2. ΕΠΣ Θεσσαλίας    8
3. ΕΠΣ Καρδίτσας    4
4. ΕΠΣ Τρικάλων    0

 

«5ος Κραυξίδειος» αγώνας δρόμου

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΝΝΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 διεξάγεται στην τοπική κοινότητα Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ ο «5ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου» σε τρεις διαδρομές των 14.5, 5.4 και 1 χιλιομέτρων. Εκκίνηση και τερματισμός ο χώρος μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο Κραννώνα.
Το πρόγραμμα του αγώνα:
8:30 έναρξη λειτουργίας της γραμματείας στο Δημοτικό Σχολείο Κραννώνα,
10:15 ώρα εκκίνησης του αγώνα των 14,5 χλμ,
10:30 ώρα εκκίνησης του αγώνα των 5 χλμ,
10:45 ώρα εκκίνησης του αγώνα των 1.000 μέτρων.
Η διαδρομή είναι κυκλική και περνάει από τον αρχαιολογικό χώρο της Κραννώνος, με τα μοναδικά ταφικά μνημεία αλλά και την κοινότητα Κάμπου.
Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Στον τερματισμό θα υπάρχουν τοπικά εδέσματα προσφορά του Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα καθώς και μουσική με DJ στην πλατεία του Κραννώνα.
Πρόκειται για μία διοργάνωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τη στήριξη των σκοπών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας - παράρτημα Λάρισας.
Δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά στην εξής διεύθυνση:
https://agonasdromoukileler.wordpress.com/
Τον 5ο Κραυξίδειο Αγώνα δρόμου συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Κιλελέρ, η Τοπική Κοινότητα Κραννώνα, ο Σύλλογος Γυναικών Κραννώνα και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας.

 

Καθοριστικό ματς για τον Ολυμπιακό

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ (21:30)

«Τελικό» δίνει στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός σήμερα Πέμπτη (21:30) με αντίπαλο την Παρτιζάν, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague, στην προσπάθεια να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, η οποία ολοκληρώνεται την 34η αγωνιστική. Ιδανικά, ο Ολυμπιακός θέλει να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και αναζητά το «τρία στα τρία» στις ισάριθμες αγωνιστικές που απομένουν. Το ματς, όμως είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και για την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως έχει γίνει sold out στα εισιτήρια από τους φιλάθλους της Παρτιζάν εδώ και αρκετές ημέρες. Η σερβική ομάδα τα δίνει όλα στο φινάλε της regular season για να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα, αφού για πρώτη φορά φέτος προστίθεται η φάση των Play In, πριν από τα πλέι οφ, που δίνει την ευκαιρία και στην 9η και 10η ομάδα να διεκδικήσουν μια θέση στα πλέι οφ (θέσεις 1-8).
Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν μεγάλη συγκέντρωση για να καταφέρουν να φύγουν με το «διπλό» από μία «καυτή» έδρα, όπως είναι αυτή της Παρτιζάν. «Ελπίζουμε να μην επηρεαστούμε, να έχουμε καλές επιλογές, οι παίκτες να είναι σε καλή μέρα, οι τραυματίες να μπαίνουν στο επίπεδο που πρέπει να είναι και να διεκδικήσουμε πραγματικά τη νίκη,» σχολίασες ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων».
Ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με την Παρτιζάν στους δύο Σέρβους σέντερ του, τους Φιλίπ Πετρούσεβ και Νίκολα Μιλουτίνοβ. Ο πρώτος, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ (σ.σ. οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο) αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν «πέσει η αυλαία» στη regular seasn. O Μιλουτίνοβ, αν και αρχικά ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην καταληκτική αναμέτρηση της κανονικής περιόδου, με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ, στις 12 Απριλίου, δεν αποκλείεται να καταφέρει ν’ αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, για την 33η αγωνιστική, στις 4 Απριλίου.

 

ΕΠΟ: Σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Σύσκεψη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας συγκάλεσε για σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της η ΕΠΟ, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Ως εκ τούτου, θα παραστούν ο δήμαρχος της θεσσαλικής πρωτεύουσας Αχιλλέας Μπέος, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής Θανάσης Κουλούρης.
Από την πλευρά των φιναλίστ παρόντες θα είναι ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ενώ τον Άρη θα εκπροσωπήσουν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας αποφάσισε ο αγώνας του Βόλου με την Κηφισιά, για τη 2η αγωνιστική των play-out της Super League το Σάββατο 30/3 (17:30) να διεξαχθεί χωρίς θεατές, καθώς μετά τους δύο ελέγχους που διενεργήθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από την Αστυνομία, διαπιστώθηκε μη σύννομη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας (κάμερες). Όπως προβλέπεται από τον νέο Νόμο για την αντιμετώπιση της βίας, η ΔΕΑΒ επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών.

 

Οι σημερινές αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις

20:00    Novasports Start    Ζάλγκιρις Κάουνας-Αρμάνι Μιλάνο    EuroLeague
21:30    Novasports 5HD    Μπασκόνια-Αναντολού Εφές    EuroLeague
21:30    Novasports 4HD    Μπάγερν Μονάχου-Μπαρτσελόνα    EuroLeague
21:30    Novasports Prime    Παρτίζαν-Ολυμπιακός    EuroLeague
22:00    Novasports 2HD    Βιλερμπάν-Μονακό    EuroLeague

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass