ΑΕΛ

Αγωνία για δελτία, αλλά και για Στάμου…

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2024 12:50

Του Σωτ. Κέλλα
Η αγωνία χτυπάει κόκκινο για την ΑΕΛ καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία μέτωπα.

Το πρώτο αφορά την ανάκληση των δελτίων των χειμερινών μεταγραφών από την Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ λόγω οφειλής της ΑΕΛ (παρότι είχε πληρωθεί όταν πάρθηκε απόφαση) που εκδικάστηκε προχθές στο Διαιτητικό Δικαστήριο και η πρόεδρος έδωσε προθεσμία για προσθήκη – αντίκρουση ως σήμερα, με τη νομική σύμβουλο της Λαρισινής ομάδας να ζητάει διατακτικό άμεσα, γιατί όπως είπε: «Είναι καταστροφικές οι συνέπειες. Πρέπει να έχουμε στη διάθεσή μας τους πέντε ποδοσφαιριστές άμεσα. Το Σάββατο παίζουμε με την ΑΕΚ Β».
Το δεύτερο θέμα είναι ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Στάμου (φωτ.) που έχει θλάση στον τετρακέφαλο και εντός της εβδομάδας θα φανεί πότε θα είναι ετοιμοπόλεμος.
Το τρίτο και τελευταίο είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ Β που η ΑΕΛ θέλει μόνο νίκη για διατηρήσει ακέραιες τις όποιες ελπίδες ανόδου ώστε όλα να κριθούν στα δυο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό που τώρα με βάση τη βαθμολογική κατάταξη οι «βυσσινί» πρέπει να κερδίσουν τόσο εντός έδρας όσο και εκτός. Η διαφορά είναι πέντε βαθμοί, με τις δυο ομάδες να έχουν τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια και δυο εκτός.
Ο αγώνας με την ΑΕΚ Β θα γίνει Σάββατο στις 14.00.

 

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
Στο μεταξύ μηνυτήρια αναφορά κατ’ αγνώστων και παντός υπευθύνου, κατέθεσε χθες στα γραφεία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη ΓΑΔΑ, ο πρόεδρος της Super League 2 κ. Πέτρος Μαρτσούκος.
Το περιεχόμενο της μήνυσης αφορά την παράνομη απευθείας αναμετάδοση του αγώνα Νίκη Βόλου – ΑΕΛ για την 1η αγωνιστική των Play Off του Πρωταθλήματος SL2, 2023-2024, από σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Ως γηπεδούχος η ομάδα της Νίκης Βόλου, απαγορευόταν φίλαθλοι τη ΑΕΛ να μεταβούν στο γήπεδο και να πάρουν εισιτήρια, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Οφείλουμε ως ΠΑΕ να ξεκαθαρίσουμε ότι είμαστε υπέρ οποιασδήποτε νόμιμης ενέργειας για την υπεράσπιση των τηλεοπτικών μας δικαιωμάτων και την αποφυγή διαφυγόντων κερδών τόσο για την ομάδα μας όσο και για το Συνεταιρισμό.
Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για την παράνομη αναμετάδοση του αγώνα από σελίδα που δεν σχετίζεται με την ομάδα μας και ούτε με τους φιλάθλους μας, απευθυνθήκαμε στον παρατηρητή αγώνα και διασφαλίσαμε πως η όποια παράνομη ενέργεια δεν έχει προκληθεί σε καμία περίπτωση από την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ή κάποιον που να έχει σχέση με το περιβάλλον μας».

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΕΚ Β
Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι έχει τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον αγώνα ΑΕΚ B – ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ για τη 2η αγωνιστική των Play Offs της Super League 2, το Σάββατο 30/03 στις 14:00 Σεραφείδειο.
-Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα.
-Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 2111981535, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της TicketmasterHellas, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 10:00-21:00 (εκτός αργιών), για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται κατά την έναρξη κάθε αγώνα.

 

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Θύρα 1: 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρα επισήμων: 15€ (Παιδικά 5€)
-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).
*Αν και οι δύο πλευρές δεν το ζήτησαν, η πρόεδρος έδωσε προθεσμία για προσθήκη – αντίκρουση ως την Πέμπτη (28/03). Η Τσαγκαράκη, πάντως, ζήτησε διατακτικό άμεσα, γιατί όπως είπε: «Είναι καταστροφικές οι συνέπειες. Πρέπει να έχουμε στη διάθεσή μας τους πέντε ποδοσφαιριστές άμεσα. Το Σάββατο παίζουμε με την ΑΕΚ Β».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass